Marea bicicleală se transformă în mica bicicleală, în acest weekend

Marea bicicleală se transformă în mica bicicleală, în acest weekend“Juniorii pedalează” este sloganul sub care Asociaţia Bike Works organizează la Galaţi concursul de îndemânare pe bicicletă a copiilor din Galaţi.

Duminică, 4 octombrie, la Galaţi, va avea loc a cincea ediţie a concursului dedicat micilor biciclişti. Acţiunea se va desfăşura în parcarea centrului comercial Auchan (fostul Real) unde se pot înscrie la concurs copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.

Concursul va consta în parcurgerea unui traseu cu obstacole: jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui recipient cu apă de la un punct fix la altul.

Intâlnirea sub formă de competiţie urmăreşte de fapt să încurajeze mersul pe bicicletă, condiţia fiind aceea a siguranţei: toţi participanţii trebuie să poarte căşti de protecţie. Evenimentul se desfaşoară pe un circuit închis.

Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul juniorii.bikeworks.ro, până vineri, 2 octombrie, la ora 24.00.  Taxa de participare este de 20 de lei.

Startul competiţiei se va da la ora 11.00 şi va dura pâna la ora 14.00, după cum urmează:

11:00 Start Categorie 6 – 8 ani
12:00 Start Categorie 9 – 11 ani
13.00 Start Categorie 12 – 14 ani
14.30 Premierea

Copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, medalii şi produse oferite de sponsori, iar cei mai buni dintre micii biciclişti vor ridica trofeele ediţiei.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*