Duminică, 24 octombrie 2021

ECONOMIE

„Lovitură de stat” cu conotații penale la fostul hotel „Turist”? Acces restricționat în centrul de afaceri!

Comentarii
 1. Camelia Vitica spune:

  Voi mai aveti parchete/procurori la Galati?

 2. PALADE GABRIEL spune:

  PLATICA USTUROI SI CEAPA CE ZIC ??

  1. Camelia Vitica spune:

   plus Sandu Traian

 3. Abu Hassan spune:

  Dupa cum e scris articolul imi lasa impresia ca e la comanda/platit. Sper sa ma insel insa exista foarte multe inexactitati si aparari pe care le face jurnalistul (de altfel impartial) pentru Aloi Mario.

  Dar hai s-o luam cu inceputulsi apoi cu restu:

  – Aloi nu a cumparat hotelul de la orice firma ci de la firma lui) Stelmar; pretul a fost unul fictiv, in contul firmei n-a intrat nimic (de altfel, el este in proces cu celalat actionar din firma pentru banii astia dar si pentru cei 2 milioane de euro dati prin bilet la ordin fostei sotii ca urmare a partajului sau – cum sa platesti bani in urma divortului din firma????- dar si pentru 1,8 milioane de euro pentru un onorariu unui avocat ca a reusiti performanta sa se inscrie la masa credala ??!! – oare nu-i spalare de bani?

  – acest italiano vero, vazand ca se strange latul, urmand sa piarda procesele cu turcul, ce-a zis el… n-am nevoie ba de un hotel in centrul orasului, cu potential extraordinar (si cum mai lauda hotelul marele jurnatist Ticu) si a dat in folosinta gratuita unei societati pentru a frauda propriul patrimoniu si creditorii sa nu ia nimic. Deci el n-a avut nevoie de hotel ca doar l-a dat gratuit sa-l foloseasca o firma unde el e angaja la fel ca si fosta lui sotie – ha! spalare de bani??!!

  – ce-a facut administratorul Apostol? a denuntat contractul de folosinta gratuita ca sa opreasca scurgerea de bani frauduloasa catre Aloi;

  – mai mult, multi dintre chiriasi aveau comodat (folosinta gratuita) pentru spatii deci, platea la negru lu Aloi;

  – in orice spatiu de birouri nu intra oricine, fiind necesara asigurarea securitatii si sigurantei tuturor chiriasilor (lumea se legitimeaza si intra fara restrictii);

  – vestita firma de paza Monitor trebuia sa plateasca o chirie de vreo 7000 lei insa nu a platit nimic, niciodata – d-aia contractul a fost denuntata de Apostol (foloseau vreo 300 mp fara sa achite nimic)

  – daca citim partea cu executarea silita din cod, vom vedea ca debitorului i se suspenda de drept posibilitatea de a-si administra bunurile de la data comunicarii incheierii privind incuviintarea executarii silite – deci chiar daca el inca mai e proprietar nu mai poate administra (oricum o facea in frauda creditorilor – a dat in folosinta gratuita un hotel cu 150 de camere !!!);

  – cum sa valoreze 4 milioane un hotel care nu are si terenul ??? oricine va cumpara hotelul va trebui sa plateasca chirie pentru folosinta terenului – asta ii scade considerabil valoarea cladirii, nefiind impreuna cu terenul;

  – cine da astazi 4 milioane de euro pe un hotel lasat in paragina de Aloi in Galati???? De parca ar fi vreun Hilton sau Radison Blu!!!

  – nimeni nu conditioneaza intrarea in hotel, in vreun fel, chiriasii sunt rugati sa aduca o copie a contractului si situatia platilor pentru a se asigura administratorul ca bunul este valorificat la justa valoare. De asemenea sunt rugati chiriasii sa plateasca chiria in contul de executare si nu lui Aloi sau firmei care a luat gratuit hotelul;

  – Aloi nu si-a platit niciodata datoriile catre stat – el figureaza cu datorii la anaf de 2 milioane de lei – cum credeti ca administreaza el bunul, cum putem sa luam apararea unui om care nu-si plateste datoriile la stat??!!

  Sugerez domnului jurnalist sa mai citeasca si sa nu mai scrie articole la comanda. Nerespectarea unui contract nu poate avea conotatii penale ci doar civile, daca este cazul.

  1. alt avocat spune:

   Domnule “Abu Hassan”, nu vrei sa-ti declini identitatea reala, ca sa discutam pe probe si nu pe ceea ce intelegi din barfele orasului?Se pot purta discutiile astea si la Parchet, pote explici acolo cum s-a cumparat un teren in buricu’ targului cu 200.000 euro in perioada de boom imobiliar si s-a obtinut o despagubire de un milion de euro. Poate explici ce spaga s-a dat si la cumpararea ternului si la instantele care au acordat despagubirea.

 4. Un apropiat spune:

  Din pacate Dl. Mario Aloi, nu a mai rezistat și a plecat in alta lume poate mai liniștita! D-zeu sa-l odihneasca in pace!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *