La Palatul de Justiție se înființează un „ghișeu poștal informatizat” pentru plata taxelor de timbru

De pe 10 iulie, gălățenii care au procese pe rolurile instanțelor nu vor mai fi nevoiți să stea la cozile de la oficiile poștale pentru plata taxelor de timbru, putând plăti taxele chiar la Palatul de Justiție, unde va fi înființat un ghișeu poștal informatizat. Va fi, de fapt, un ghișeu extern al Oficiului Poștal nr 6.

„Începând cu data de 10 iulie 2017, urmare a colaborării dintre Curtea de Apel Galaţi şi Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi la Palatul de Justiţie Galaţi se va găsi un Ghișeu Poștal Informatizat, care va fi Ghişeul exterior nr 1 al Oficiului Poştal nr 6 din Galaţi.

Consecinţa cea mai importantă constă în aceea că, începând cu 10 iulie 2017, la Ghişeul poştal situat la demisolul Palatului de Justiţie se vor putea achita taxe judiciare de timbru, se pot trimite expedieri în străinătate şi se pot face plăţi prin mandat poştal”, a precizat judecătorul Irina Popa, de la Biroul de Comunicare al Curții de Apel Galați.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*