La Galaţi s-a protestat paşnic!

Câteva sute de persoane s-au adunat şi la Galaţi pentru a protesta alături de românii din diaspora care şi-au dat întâlnire la Bucureşti in seara de  10 august 2018. Subiectul principal al protestului îl constituie lupta împotriva celor care fură  ţara.

Nedreptatea, prostia, incompetenţa, dezinteresul şi mai ales corupţia şi hoţia sunt ceea ce românii îşi doresc să nu mai vadă la nivel de decidenţi pentru ca ţara să poată oferi cetătenilor condiţii de dezvoltare economică, socială şi culturală.

In marşul dinspre Prefectură spre Palatul Justiţiei, coloana formată s-a mărit de la câteva sute de gălăţeni plecaţi din faţa Prefecturii la aproximativ 1000. Deşi au început adunarea timid, la ora 18,30 – în faţa Prefecturii aflându-se doar câteva zeci de gălăţeni, până spre ora 21.00, sensul de mers către Palatul Justiţiei, pe strada Brăilei, s-a blocat o perioadă de timp. Abia după ora 22.00 gălăţenii s-au retras pe la casele lor.

Protestul a fost unul paşnic, fără niciun fel de incidente. La protest au participat cu mic cu mare, în pozele postate pe reţelele de socializare putându-se observa de la bebeluşi până la persoane în vârstă. Semn că dorinţa de mai bine şi mai curat nu are vârstă !

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*