Joi, 4 mai 2017: Reprezentanți ai celui mai important concern educațional dedicat industriei ospitalității din Elveția vor fi prezenți la Galați

 Joi, 4 mai 2017: Reprezentanți ai celui mai important concern educațional dedicat industriei ospitalității din Elveția vor fi prezenți la GalațiReprezentanți ai celui mai important concern educațional dedicat industriei ospitalității din Elveția vor fi prezenți la Galați, joi, 4 mai, în cadrul unui eveniment organizat de consultantul educațional IntegralEdu. În cadrul întâlnirii, tinerii interesați de pregătirea academică în domeniu vor putea lua parte la o prezentare a instituțiilor Swiss Education Group (SEG), a condițiilor și a oportunităților pe care acestea le oferă.

„Elveția este recunoscută la nivel internațional ca fiind țara care exportă cei mai căutați profesioniști din industria ospitalității, fiind o adevărată rampă de lansare în acest sens, fie că vorbim despre management hotelier, design hotelier sau arte culinare”, declară Catalina Arhire, Consultant Senior IntegralEdu și reprezentant Swiss Education Group în România.

Cerinţe, studii, abilităţi necesare accesului în industria ospitalităţii

În cadrul întâlnirii participanții, vor putea afla care sunt cerințele pentru cei care doresc să lucreze în industria ospitalității, în management hotelier sau să profeseze în arta culinară, ce presupun studiile în aceste domenii, dar și ce abilități trebuie să-și dezvolte pentru a putea lucra în aceste industrii.

Anual numărul tinerilor români care aleg să se pregătească la nivel academic pentru industria ospitalității în afara țării crește cu 10 %. Anul 2015 a reprezentat un moment-cheie în care românii și-au orientat atenția către studiile din acest domeniu, iar țara către care există cel mai mare interes este Elveția,  urmată de Olanda și Marea Britanie, conform datelor IntegralEdu .

„Evenimentele vor avea loc în perioada 3-6 mai 2017 la București, Galați și Iași, iar printre invitați se va număra și Tarek Kouatly, manager regional în cadrul SEG, care le va vorbi tinerilor despre oportunitățile de studiu și cele profesionale pe care le oferă concernul educațional elvețian”, declară Catalina Arhire.

89 % dintre absolvenții SEG ajung în poziții de management în primii 5 ani de la absolvire

Swiss Education Group (SEG) este fondat în 1982 și cuprinde cinci instituții universitare cu profil turistic, unde se studiază tot ce ține de industria ospitalității, business și management în acest domeniu. Păstrând tradiția managementului hotelier din Elveția, toate programele de studiu oferite de SEG combină învățarea academică cu experiența practică și sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Conform datelor colectate de instituție, peste 89 % dintre absolvenții săi ajung în poziții de manager/director/proprietar în mai puțin de 5 ani de la finalizarea studiilor.

Instituțiile SEG

 Swiss Hotel Management School și César Ritz Colleges Switzerland sunt specializate în managementul turismului hotelier, cea din urmă având centrele universitare în regiunea localităților Brig, Lucerne și Le Bouveret, situate în apropierea graniței cu Italia și, respectiv, cu Franța.

Cei care vor opta în sesiunea septembrie 2017 sau februarie 2018 pentru studii de licență la Swiss Hotel Management School vor putea beneficia de o taxă de școlarizare mai mică decât în anii anteriori, datorită unei burse Jubilee, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea instituției.

Hotel Institute din Montreux include în programul său de studii experiența elvețiană în managementul hotelier alături de cea acumulată în spațiul american. Academia de Arte Culinare este o altă instituție din cadrul SEG, care a pregătit unii dintre marii bucătari din restaurantele de lux din întreaga lume.

IHTTI School of  Hotel Management din Neuchatel este specializată în domeniul designului hotelier. Aici studenții învață ce înseamnă managementul hotelier din perspectiva amenajărilor interioare, tehnologiei și gestionării brandurilor din zona de lux.

Reduceri pentru studenții ai căror părinți administrează afaceri din domeniul ospitalității

Swiss Education Group are parteneriate cu marile lanțuri hoteliere internaționale, unde studenții săi fac stagii de practică. De asemenea, grupul educațional oferă reduceri din taxa de școlarizare pentru studenții ai căror părinți administrează sau dețin cel puțin o unitate hotelieră sau o afacere din domeniul ospitalității.

Evenimentul de pe 4 mai din Galați va avea loc la Hotel Vega, în Sala Tratative, începând de la ora 18:00. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face pe site-ul oficial IntegralEdu.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*