Intrarea liberă la Gala Culturii și Patrimoniului 2015

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” găzduiește marți, 20 ianuarie, ediția a III-a a Galei Culturii și Patrimoniului, organizată de Direcția Județeană pentru Cultură Galați, pentru al treilea an consecutiv. Anul acesta, organizatorii vor înmâna 10 distincții, în cadrul unui eveniment la care gălățenii au acces liber.

„Vor fi premiați zece oameni sau instituții care s-au implicat în promovarea și conservarea monumentelor istorice, dar și câteva personalități care au realizat lucruri deosebite din punct de vedere cultural”, a declarat, la o conferință de presă pe această temă, Cătălin Negoiță, directorul Direcției de Cultură.

Gala, care va cuprinde mai multe momente artistice, va începe la ora 18.00, iar printre invitații la manifestare se numără un reprezentant al Ministerului Culturii, secretar general adjunct Luminița Constantin,  precum și directorii direcțiilor de cultură din județele Iași, Brăila, Tulcea și Vaslui.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

  1. Juriul care a decis acordarea premiilor este format din Negoita si mai cine? Negoita in calitate de ce anume poate juriza atatea domenii?? De ce nu avem totusi un pic de transparenta din punctul asta de vedere? Pana la urma este vorba de banii contribuabililor nu de ai lui Negoita.

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*