Intră în sistematizare zona A-urilor și a Colegiului „Mihail Kogălniceanu”

În următoarele 12 luni va fi sistematizată zona Colegiului Național „Mihail Kogălniceanu”, din spatele A-urilor de pe strada Brăilei, zonă cuprinsă între Oficiul Poștal nr. 6 și clădirea Palatului de Justiție.

Artera de circulație va fi lărgită la două benzi și va fi amenajată o parcare, pentru a deveni o alternativă pentru traficul și parcările aglomerate din zona A-urilor. Primăria Galați a anunțat că a fost organizată licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și executare a lucrărilor de ”Sistematizare zona Colegiului Național M. Kogălniceanu”, contractul fiind atribuit Asocierii Citadina 98 S.A. – S.C. Lemacons S.R.L. – S.C. SPC Elite Consulting S.R.L. Valoarea totală a lucrărilor este 4.337.950 lei, fără TVA. Termenul de realizare a lucrărilor este de 12 luni, din care 40 de zile sunt prevăzute pentru proiectare.

„Conform contractului se vor realiza: cale de acces auto și pietonal pentru decongestionarea traficului între străzile Prelungirea Coșbuc și Regiment 11 Siret, amenajarea a 365 locuri de parcare, crearea unor spații de joacă și relaxe, modernizarea iluminatului public stradal. Pentru partea de infrastructură este prevăzută refacerea rețelei de canalizare și a sistemului de preluare a apelor pluviale”, se spune în comunicatul Primăriei Galați.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Ca de obicei, se ia din spațiul verde…. 🙁

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*