Începe modernizarea DN 22E, Galați – Tulcea. Ministerul Transporturilor a alocat 15 milioane euro

Începe modernizarea DN 22E, Galați – Tulcea. Ministerul Transporturilor a alocat 15 milioane euro 	Ministerul Transporturilor a aprobat proiectul modernizării drumului naţional 22E, care leagă Galațiul de Tulcea, lucrările urmând să înceapă în acest an pe un prim sector de 14,2 kilometri, de la IC Brătianu până la Garvăn.

Autoritățile din Tulcea, care au obținut avizarea și bugetarea proiectului de către Ministerul Transporturilor, așteaptă aprobarea unei Hotărâri de Guvern care să garanteze realizarea investiţiei, în valoare de aproximativ 65 de milioane de lei, adică 14,5 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea, reabilitarea DN22E, care face legătura între judeţele Tulcea şi Galaţi va începe în cursul acestui an, iar investiţia va fi realizată de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, după discuţiile purtate de preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu şi reprezentanţi din conducerea Ministerului Transporturilor.

„Am discutat cu factorii de decizie de la Bucureşti şi le-am explicat cât de importantă este o investiţie în drumul care duce spre Galaţi. Acest proiect a fost unul < <de sertar>> timp de doi ani, dar acum am primit asigurări că în cel mai scurt timp va fi emisă Hotărârea de Guvern care asigură bugetul necesar“, a declarat Horia Teodorescu.

Reabilitarea DN 22E a fost avizată în cadrul Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor, a fost bugetată din bugetul pe anul 2017.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*