Încep lucrările de amenajare a buclei de pe linia de tramvai din Piaţa Centrală. Vezi ce restricţii de trafic vor fi

cartier piata

Sursă foto: Viaţa liberă

Biroul de Presă al Municipiului Galaţi informează că vor exista restricții de trafic în zona Pieței Centrale în urma începerii lucrărilor de amenajare a zonei – buclă de pe linia de tramvai din Piaţa Centrală.

5 peroane pentru autobuze

Restricţiile sunt prevăzute pe durata unei săptămâni, astfel începând din data de 13.03 și până pe 17.03 2017 se vor executa lucrări de amenajare în zona buclei de pe linia de tramvai din Piața Centrală. Traficul va fi oprit în zonă pe perioada lucrărilor, excepție făcând tramvaiele.

În acest perimetru vor avea loc lucrări de reorganizare a circulației rutiere. Se vor amenaja prin marcaje 5 peroane pentru autobuzele care vor staționa aici și de asemenea se vor monta semne de circulație care interzic sau permit accesul autovehiculelor pe anumite rute.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

One Comment

  1. Pingback: Încep lucrările de amenajare a buclei de pe linia de tramvai din Piaţa Centrală. Vezi ce restricţii de trafic vor fi | Moldova24

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*