UPDATE ORA 22.00. Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Bariera Traian

UPDATE ora 22.00

A fost întrerupt traficul rutier pentru a se facilita intervenția pompierilor la incendul din Bariera Traian

Traficul rutier a fost întrerupt pe strada Prelungirea Traian, pentru a se facilita intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului care se manifestă în continuare la hala de mase plastice.

„Hidranţii sunt pe cealaltă parte a străzii şi pentru ca furtunurile să nu fie obturate, s-a decis oprirea traficului rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

 

UPDATE ORA 21.00

ISU a mărit numărul echipajelor care acționează la stingerea incendiului din Bariera Traian

Forțele de intervenție care acționează pentru stingerea incendiului de la hala de  mase plastice din Bariera Traian au fost suplimentate cu încă patru autospeciale de stingere. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, în prezent, în zonă, se acționează cu peste 50 de pompieri și cu 10 autospeciale.

Se acționează pentru limitarea propagării flăcărilor la întreaga hală, însă intervenția este dificilă din cauza cantităților mari de materiale combustibile din interior.

ORA 19.00

Un incendiu puternic s-a produs în această după-amiază la un depozit de 700 de metri pătrați din Bariera Traian. Arderea unei mari cantități de mase plastice a degajat un fum foarte gros, norul de fum fiind purtat de vânt către cartierele de pe malul Dunării.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, „luni seară, la o hală de producţie a hârtiei şi a maselor plastice (peturi) a izbucnit un incendiu care se manifestă violent pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi”. Se intervine cu 6 autospeciale.

Intervenţia pompierilor este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate şi a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*