În weekend-ul viitor, trei zile de belșug: a 16-a ediție a „Târgului de Toamnă”

Cea de a 16-a ediție a „Târgului de Toamnă” va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie. Potrivit directorului Administrației Piețelor Agro-Alimentare Galați, Eugen Zaharia, deschiderea oficială va avea loc vineri, 29 septembrie, la ora 10.00, în Piața Centrală, dar în cele trei zile târgul va fi organizat în toate piețele gălățene, de la 7 dimineața la ora 8 seara. Nici în ziua deschiderii oficiale, târgul nu va depinde de momentul festiv, cumpărătorii putând lua cu asalt tarabele din piețe de la 7 dimineața.

Vor fi trei zile de belșug, cu legume și alte produse agricole, carne și produse din carne, produse de panificație, brânzeturi și produse lactate, pește, produse apicole, vinuri, dar și flori sau produse ale unor meșteri populari.

Atmosfera va fi asigurată de formațiile Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, Ansamblul „Doina Covurluiului” și Fanfara „Valurile Dunării”.

La această ediție vor fi peste 300 de participanți, numai din Matca venind 50 de legumicultori. Cu excepția meșteșugarilor, care vin și din alte județe, producătorii agricoli și firmele sunt numai din județul Galați.

Este așteptată vizita ministrului Agriculturii, Petre Daea, care sosi la Galați vineri sau sâmbătă.

Galațiul este printre puținele orașe din țară în care mai este organizat un târg de toamnă sau o „zi a recoltei”.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*