În acest weekend, nu ratați conferința de parenting de la Biblioteca Franceză !

poster_Conferinta_mediaComunicarea prin iubire cu copilul tău, aceasta este tema celor două întâlniri cu părinții, programate sâmbătă și duminică, 18 și 19 octombrie, la Biblioteca Franceză „Eugene Ionesco” din Galați. Conferința de parenting „Din dragoste pentru copii” este susținută de un expert în comunicare, Ane-Mary Ormenișan, cadru didactic, consilier acreditat pentru dezvoltare personală, trainer certificat internațional în Process Communication Model®. Co-trainer este Alina Chercea, psiholog clinician specialist autonom și trainer cu experienţă în programe de parenting, life-coaching şi soft skills.

Conferinţa se adresează tuturor persoanelor care doresc să cunoască şi să experimenteze noi modalităţi de comunicare cu părinţii, copiii şi la fel de important cu părintele şi copilul interior. Aşadar, sunt invitaţi toţi cei care au deja «profesia» de părinte sau doresc să devină părinţi, cei care lucrează cu copiii şi cei care sunt în plin proces de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

„Eu, în calitate de părinte, mi-am dorit să organizez această conferință pentru a-mi îmbunătăți relația de comunicare cu copilul meu de 3 ani si pentru a ști cum să creez o relație sănătoasă care să ajute și dezvoltarea psihică a copilului. Iar invitata care va susține seminarul, Ane-Mary Ormenișan, este un specialist în comunicare ce deține toate aceste cunoștințe și care este gata să ofere informații prețioase părinților”, ne-a spus președinta Asociației Egosano, Alina Chercea.

Cu aceeași ocazie va fi lansat și proiectul „Copii buni. Părinți adevărați”, derulat de Asociația Egosano și Asociația Filantropică „Sf. Antonie cel Mare”, adresat copiilor înscrişi la Centrul de zi al Asociaţiei Filantropice şi părinţilor acestora. Proiectul vizează creşterea calităţii relaţiei părinte-copil, îmbunătăţirea comunicării între egali, în scopul diminuării absenteismului şcolar şi prevenirii abandonului şcolar.

Conferința „Din dragoste pentru copii” se desfășoară pe parcursul a două zile, sâmbătă, între orele 10.00 – 16.30, iar duminică între orele 9.00 – 12.00. Pentru participarea la conferință trebuie achitată organizatorilor taxa de 150 de lei de persoană, în aceasta fiind inclus costul suportului de curs, pauza de prânz şi pauzele de cafea.

Conferința este organizată de Asociația „Egosano”, în parteneriat cu LifeLong Learning Solution și cu Clever Kids Galați.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*