In acest weekend, mişcare, mişcare, mişcare. Semimaraton Hervis Galaţi şi Bucurie în mişcare pentru gălăţeni

Sâmbătă, 26 mai şi duminică, 27 mai,  copiii şi adulţii care iubesc mişcarea sunt aşteptaţi să demonstreze că a face sport este o activitate nu numai benefică sănătăţii, ci şi recreativă. Ba mai mult, Semimaraton Hervis Galaţi înseamnă sport  şi filantropie – adică susţinere adusă gălăţenilor aflaţi în nevoie.

SemiMaraton Hervis Galaţi, aflat la a V-a ediţie, se înscrie în seria acţiunilor întreprinse de Fundaţia Comunitară Galaţi, fundaţie care are ca scop principal mobilizarea spiritului filantropic al gălăţenilor. Şi în acest an, poţi alege să participi la una dintre cele şase probe (semimaraton Hervis, Cros Winmarkt,  ştafetă OneGym, cursa populară, cursa copiilor Lolliboni şi cursa animalelor) şi să donezi pentru una dintre opt cauza umanitare.

Cauzele pentru care poţi opta să alergi şi să donezi duminică, 27 mai, la Semimaraton pot fi consultate AIC I. Duminică, ia şi tu startul alături de sute de alţi gălăţeni, alături de copilul tău,l colegul tău de la serviciu sau de animalul tău de companie şi alege să donezi taxa de participare către cei care au nevoie de sprijinul nostru concertat.

Bucurie în Mişcare este acţiunea sportivă la care Galaţiul a ales să participe pentru a VII-a oară. Vino la Fântana arteziană din Grădina Publică, sâmbătă la ora 9.00 şi simte bucuria mişcării.

În cadrul evenimentului Bucurie în Mișcare Galați, organizatorii pregătesc pentru cei prezenți un spațiu destinat mișcării cu foarte multe activități. Sâmbătă are loc crosul pentru copii (start la 9.30), crosul pentru adulţi (start la 10.45), dans modenr (ora 15.00), workshopuri de street dance (de la 16.30). Tot sâmbătă vor mai avea loc ateliere de drumming începând cu ora 16.00. Pe tot parcursul zilei vor avea loc ateliere creative pentru copii, ateliere de teatru şi jocuri ale copilăriei.

Agenda completă a evenimentului este AICI.

Participarea în cadrul evenimentelor Bucurie în Mișcare este gratuită. Evenimentul din Galați este organizat împreună cu Asociația ES-SPHERE, Primăria Municipiului Galați și cu o serie de susținători ai mișcării din oraș.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*