„Îmbrăţişare pentru Galaţi”, sâmbătă la Union Jack Pub – despre dragoste, evoluţie şi parenting

imbratisare bunSâmbătă, 19 decembrie 2015, va avea loc la Galaţi, o lansare de carte inedită dedicată parenting-ului.

Union Jack Pub va găzdui începând cu ora 10.30 mămici, pitici şi de ce nu tătici, interesaţi în a-şi creşte copilul respectându-i acestuia nevoile, indiferent de vârsta pe care o are, în cadrul evenimentului de lansare a volumului „ O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”

“O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” este cea mai bine vândută carte a unui autor român în ultimele trei luni. Este un roman non-ficțiune despre iubirea de mamă, de copil, de soție și de prietenă, despre experiențe de viață comune sau extraordinare care ne schimbă, despre optimism și puterea unei îmbrățișări atunci când ai nevoie de ea. Despre singura metodă de parenting care funcționează oricînd și oricum: ținutul în brațe, despre ce faci când ajungi la limita răbdării și a puterii. 

Cartea este scrisă cu umor și bucurie de Ioana Chicet-Macoveiciuc, jurnalistă și autoare a blogului www.printesaurbana.ro, mamă a doi copii perfecți, ca toți copiii.

Cartea va fi disponibila la lansare la prețul de 25 de lei. Evenimentul va include o sesiune de autografe și una de întrebări și răspunsuri.

Pentru copii va fi pregătit un spațiu de joacă, iar la eveniment în interior nu se va fuma. Nu sunt uitaţi nici participanții adulți care vor primi premii surpriză în cadrul tombolei organizate la eveniment.

Lansarea se va încheia în jurul orei 13.30.

Gazda și sponsorului unic al evenimentului este UNION JACK.
Coorganizator: PRINTESAURBANA
Parteneri: FOTO – Cosmin Atanastiu
FLORI – Beatrice Personal Florist
Revista Explore (Galeria Creative)

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*