Grevă spontană la Finanțe Publice. Sunt deschise doar 4 ghișee, pentru persoane fizice

 Grevă spontană la Finanțe Publice. Sunt deschise doar 4 ghișee, pentru persoane fiziceAproximativ 100 de angajați ai Direcției Județene a Finanțelor Publice Galați au întrerupt lucrul, solidarizându-se cu colegii lor de la Ministerul Finanțelor și de la direcțiile județene ale finanțelor publice, care au declanșat o grevă spontană pe termen nelimitat din cauză că noul proiect al legii salarizării le va micșora salariile cu 10 până la 30%.

După ce au protestat timp de o oră și jumătate în fața sediului Direcției Finanțelor Publice, funcționarii au continuat greva în birouri, fiind deschise doar patru ghișee la care sunt rezolvate depunerile de declarații și alte operațiuni pentru persoanele fizice. Restul ghișeelor rămân închise.

Liderul Sindicatului SED Lex Galaţi, Anca Tudorache, spune că deşi protestul este unul spontan, neasumat de sindicat, liderii SED Lex susţin revendicările funcţionarilor publici. 

„Nemulţumirea noastră este legată de legea salarizării care urmează să intre în vigoare și prin care nouă ni se scad salariile. Această grevă spontană este un semnal de alarmă deoarece complexitatea muncii a crescut foarte mult şi vrem să fim salarizaţi după munca pe care o depunem”, a spus liderul SED Lex Galați..

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*