Grădina Publică, în beznă după lăsarea serii

Grădina Publică este în aceste zile de caniculă luată cu asalt de către părinţi, copii, bunici. Fiecare caută fie umbră (ceea ce în alte parcuri lipseşte cu desăvârşire – vezi Parc Viva), fie piste de bicicletă bine asfaltate sau locul de joacă amenajat cu leagăne şi nisip sau poate chiar o bancă pentru odihnă în aer liber. Frumos amenajată cu câţiva ani în urmă, după lăsarea serii însă, Grădina Publică devine o zonă obscură din cauza iluminatului foarte slab.

O serie de felinare se aprind doar în zona dinspre Căminele Studenteşti făcând astfel imposibilă o plimbare târzie în zona Grădinii.

Din cauza căldurii, tot mai mulţi gălăţeni aleg să rămână până târziu la plimbare şi Grădina ar fi fost o alternativă plăcută. Din păcate, nici aici nu se poate sta până târziu, pentru că aleile devin chiar periculoase, din cauza lipsei de lumină.

Un cititor ne-a scris „Este foarte, foarte neplăcut. Din cauza economiilor sau dezinteresului primăriei, este BEZNă (doar câteva lumini în partea dinspre cămine)”.

Primăria Galați răspunde că „o adresă a fost trimisă ȋn acest sens către constructor pentru remedierea acestor probleme”.

Nu ne rămâne decât să sperăm că remederea se va face ȋn timp util.Dacă nu, chiar și iarna e nevoie de un iluminat mai bun.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*