Vineri, 26 aprilie 2019

EDIȚIA PRINT PresaGalaţi.ro

Galaţiul, printre oraşele codaşe la calitatea serviciilor publice

Comentarii
 1. Maria Vasile spune:

  Nu sunt suficiente strazi cu noroi?

 2. De parca suntem fruntasi la ceva….la coada e locul nostru favorit…

 3. Tuta Burlacu spune:

  Partea proasta este ca strazile sunt mereu inchise pentru lucrari de canalizare ……

 4. Valerica Vali spune:

  fruntas la facturile umflate,fara apa calda din decembrie,la asociatia 302,cu intretinerea la zi

 5. Flori Florea spune:

  :))) da oare s a investit cu adevarat in ceva util oamenilor de rand ?

 6. Dar galatenii se bucura de floricelele de pe spatiile verzi. Care merita toata admiratia, cand apar dupa rezolvarea prioritatilor care fac diferenta intre civilizatie si inlocuirea serviciilor cu … pomana pentru rau-platnici sau spatii verzi amenajate la sume de mascat spalarea banilor.

 7. Dar galatenii se bucura de floricelele de pe spatiile verzi. Care merita toata admiratia, cand apar dupa rezolvarea prioritatilor care fac diferenta intre civilizatie si inlocuirea serviciilor cu … pomana pentru rau-platnici sau spatii verzi amenajate la sume de mascat spalarea banilor.

 8. Mariana Cozma spune:

  Doar la concerte , luminite de craciun si pomeni stam bine. E o vorba… tiganul cand i-e foame, canta. Noi ne dam toti banii pe taxe, impozite si servicii de…rahat, unde platim si ce nu consumam si apoi mergem la spectacole si pomeni sa uitam de foame.

 9. bravo noua facem ce nu trebuie in loc sa facem ce trebuie sa bage bani in conductele care au pierderi ca toate sunt varza nu ultima solutie este oprirea caldurii si a apei calde sa gaseasca rezolvari si solutii sa nu ducem lipsa de de caldura si apa calda dar e greu de gindit impoetant este ca platim intretinere impozite si tot asain rest nu mai conteaza

 10. Doar e oras rosu si asta explica tot.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *