Galați: Au început înscrierile la cea de-a VII-a ediție a Congresului Național al studenților la Medicină

Galați: Au început înscrierile la cea de-a VII-a ediție a Congresului Național al studenților la Medicină„Toamna aduce în viaţa medicală gălăţeană cea de-a VII-a ediţie a Congresului Naţional cu participare internaţională pentru studenți, farmaciști și medici rezidenți „GalMed” 2016.

Devenit deja o tradiție, evenimentul este organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi și Facultatea de Medicină şi Farmacie.

             Evenimentul ştiinţific şi educaţional se va desfăşura în perioada 24-27 noiembrie 2016, iar cele patru zile de congres vor fi destinate atât conferinţelor  şi workshop-urilor pe teme de interes actual din domeniul sănătaţii, cât și prezentărilor de lucrări ştiinţifice. Sunt așteptați să participe studenţi, farmacişti şi medici rezidenţi la una din cele trei secţiuni, respectiv: Medicină Generală (include și specializarea Asistență Medicală Generală și Moașe), Medicină Dentară şi Farmacie, fiecare având două subsecțiuni: prezentări orale și poster.

          Printre scopurile congresului se numără: crearea unui eveniment cu rolul de a încuraja implicarea studenţilor, farmaciştilor şi medicilor rezidenţi în activităti de cercetare, completarea pregătirii practice pe care o dobândesc studenții de-a lungul timpului; îmbunătaţirea cunoştinţelor şi tehnicilor medicale, recunoaşterea valorii ştiinţifice şi încurajarea îmbunătăţirii continue prin selectarea şi premierea celor mai bune lucrări.

         „Proiectul îşi propune să fie o formă deosebită de comunicare, cunoaştere şi schimb de experienţă pentru participanţi. Se doreşte încurajarea studenţilor să redacteze și să prezinte lucrări științifice, să facă publice rezultatele obținute în urma studiilor clinice și cercetărilor la care au contribuit, cât și să promoveze un ghid de bune practici în domeniul medical, subliniind cele mai importante idei enunțate în cadrul discuțiilor între reprezentanți de seamă ai sistemului de sănătate din România și cei care sunt mai noi în branșă. La această ediție numărul de participanți a fost estimat la peste 300 de studenți, farmaciști, medici dentiști și medici rezidenți, la care se adaugă și invitații noștri de seamă”, declară Președintele SSMG, Ionica Nistor.

                Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul: www.galmed.ssmg.ro, unde veți putea găsi detaliile complete ale acestui eveniment medical de mare amploare pentru medicina gălățeană.

                 Societatea Studenților Mediciniști Galați este deschisă colaborărilor cu instituțiile sau societățile comerciale ce își doresc să investească în sănătate. Organizatorii pot fi contactați la adresa de e-mail: ssmgalati@gmail.com.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*