Gălăţenii sunt invitaţi la cea de-a 6-a ediţie a Târgului Naţional de Carte „Axis Libri”

Gălăţenii sunt invitaţi la cea de-a 4-a ediţie a Târgului Naţional de Carte „Axis Libri”Au mai rămas două săptămâni până la deschiderea, pe 20 mai, a ediţiei din acest an a Târgului Naţional de Carte „Axis Libri”. Cea de a 6-a ediţie a târgului va fi găzduită, în perioada 20-24 mai, pe Aleea Domnească, promenada din zona „P”-urilor, unde va fi realizat un complex expoziţional cu peste 35 de standuri mobile outdoor şi două caravane de carte, cuprinzând produsele a aproximativ 220 de edituri româneşti şi străine.
 
„Târgul de carte îşi propune să stimuleze interesul pentru lectură, să cultive satisfacţia dialogului viu între producătorii şi consumatorii produselor culturale specifice, dăruindu-le bucuria întâlnirii cu cei mai cunoscuţi scriitori prin organizarea unor dezbateri deschise, pe teme de interes cultural, care să aducă în atenţie cele mai recente apariţii editoriale”, se spune în comunicatul Bibliotecii VA Urechia, organizatorul festivalului.
 
Gălăţenilor iubitori de lectură le vor fi oferite lansări de carte, spectacole, recitaluri de poezie, ateliere de creaţie şi concursuri cu premii pentru copii şi tineret, muzică, tombolă şi multe alte surprize.
 
Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca „V.A. Urechia” Galați în parteneriat cu Editura Eikon, sub patronajul Ministerului Culturii, cu sprijinul Consiliului Judeţului, Consiliului Municipal şi Primăriei Galaţi. La organizarea târgului  colaborează şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Universitatea „Dunărea de Jos”, Inspectoratul Şcolar, Palatul Copiilor, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Teatrul Dramatic „Fani  Tardini”, Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă Vizuală, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Casa de Cultură a Studenţilor.
Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. poate totusi se gaseste o alta locatie pentru acest eveniment, nu inteleg de ce trebuie sa suportam noi cei care locuim in zona mizeria si zgomotul infernal. este zona unde oricum se aduna tot orasul la plimbare. nu este parc este zona unde LOCUIESC oameni, lucreaza in ture si nu se pot odihni. sau poate….ar trebui sa ne luam concediu in fiecare an in aceasta perioada.

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*