Fundația Inimă de Copil: 21 de ani de poveste cu proiecte de 4,5 milioane de euro

21 ani de Inimă de Copil, 15.000 de copii și părinți susținuți, 1.700 de voluntari și mai mult de 4,5 milioane de euro investite ȋn comunitate

Fundația Inimă de Copil, înființată în 1996 de un grup de voluntari, ȋmplinește ȋn acest an 21 de ani de existență.

Din 1996, Fundația investește în dezinstituționalizare, prevenirea abandonului familial și școlar, recuperare, încurajarea și susținerea educației, pentru copii ce vin din medii sărace dar și pentru copii sau tineri cu dizabilități.

Din anul 1996 și până astăzi, peste 15.000 de copii și părinți au fost susținuți prin programele lor și peste 1.700 de voluntari și persoane din comunitate au fost implicați.

Dedicarea, responsabilitatea și profesionalismul investite în acești ani au făcut copii mai fericiți, cu o calitate a vieții mult mai bună, care și-au împlinit visurile sau care acum își construiesc viitorul.

Lupta de zi cu zi a Fundației este aceea ca fiecare copil să aibă o casă și o familie. Misiunea lor este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Proiectele Fundației au ca beneficiari 350 de copii și familii, din peste 25 de localități din județ, cu un focus special la nivelul județului Galați pentru serviciile sociale desfășurate în municipiul Galați, Comuna Pechea, orașul Tecuci, unul dintre serviciile desfășurate având însă și beneficiari din județele Tulcea, Brăila și Vaslui.

Misiunea Fundației a putut fi îndeplinită datorită personalului dedicat și profesionist al organizației și fondatorilor care au vegheat atâția ani ca lucrurile să se desfășoare ȋn cele mai bune condiții.

Pentru toți acești ani, și pentru realizările anului 2017, echipa Fundației Inimă de Copil le mulțumește tuturor donatorilor, sponsorilor, voluntarilor și colaboratorilor care au avut încredere, au donat, au investit și i-au sprijinit.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*