FOTOGALERIE: Shopping City Galaţi a deschis aripa nouă cu 50 de retaileri noi. Zara şi McDonald’s încă în discuţii

Propunându-şi ca în cinci ani de la deschidere (2013) să realizeze o extindere a suprafeţei comerciale şi implicit să multiplice numărul de retaileri prezenţi la Galaţi, Nepi RockCastle a reuşit performanţa de a construi şi deschide cu un an mai devreme (2017 în loc de 2018) o nouă aripă a Shopping City Galaţi. Aproape 50.000 de metri pătraţi de galerie comercială, formată din parter şi etaj, îi aşteaptă acum pe gălăţenii (corpul vechi 28.000 plus corpul nou 21.000).

Investiţia a fost de aproximativ 30 de milioane de euro şi a adus la Galaţi încă 600 de locuri de muncă.

Parterul, încă incomplet, aduce totuşi branduri mult aşteptate de haine – Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Penti, Lee Cooper, Hervis,  bijuterii – Kultho, Teilor, Pandora (care se va deschide pe 25 noiembrie), cosmetice – Douglas, Sephora, Gerovital. Etajul vine cu o zonă de food nouă şi cu branduri recunoscute: Pizza Hut, Mesopotamia, KFC, Passage, Blanche, Roman’s by Cătălin Scărlătescu.

Tot la etaj sunt şi cele 8 săli de cinema cu tehnologie 2D şi 3D. Biletele pot fi deja rezervate online sau achiziţionate din Cinema.

Farmec deschide primul magazin Gerovital din Galaţi, al patrulea din regiunea Moldovei

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă extinderea în Moldova şi inaugurează primul magazin Gerovital din Galaţi, acoperind strategic întreaga regiune estică a ţării. În mai puţin de jumătate de an, Farmec a inaugurat magazine la  Iaşi, Piatra Neamţ, Suceava şi, acum, la Galaţi.

Magazinul Gerovital din Shopping City aduce acum la Galaţi testul gratuit de dermoanaliză. Acesta durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Starbucks, cea mai populară marcă de cafea din lume, lansează prima cafenea din Galaţi

Starbucks, cea mai populară marcă de cafea din lume, lansează prima cafenea din Galaţi  într-un spaţiu modern şi relaxant, situat în centrul comercial Shopping City Galaţi.

Aflată la parter, noua locaţie este gândită ca un tribut adus cafelei şi timpului liber. Cafeneaua Starbucks îi aşteaptă pe gălăţeni cu toate produsele consacrate ale brandului, într-un decor cald şi intim, ideal pentru ieşiri cu prietenii, seri relaxante după muncă sau reuniuni de familie.

O terasă generoasă va fi la vară atracţia gălăţenilor. Situaţă la etajul 1, în aer liber, terasa vine în prelungirea zonei de food.

Din păcate, brandul mult aşteptat ZARA se află pe lista următoarelor branduri care vor popula spaţiul comercial, dar va face parte dintr-o dezvoltare ulterioară a Galeriei Shopping City, din următorii 2-3 ani. Discuţiile nu au fost finalizate nici cu cei de la McDonald’s.

Foto: Vasile Caburgan

« 1 de 2 »

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*