FOTOGALERIE: OPEN CONNECT – ediţie specială

O 10 Ieri, într-o neobişnuită zi de marţi, a avut loc întâlnirea Open Connect. Păstorită şi de această dată de Nicoleta Nistor, întâlnirea a fost specială pentru că a beneficiat de sprijinul Nataliei Budescu, director al Asociaţiei de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea Dunărea de Jos, prin proiectul BINET.

Păstrându-se formatul deja consacrat al întâlnirilor Open Connect, peste 40 de persoane prezente ieri în Sala de Conferinţe a Hotelului Mercur au împărtăşit experienţele lor antreprenoriale.

Pentru cine nu ştie ce este Open Connect, vă punem doar că Open Connect înseamnă networking, pitching şi mentoring. Şi dacă nu v-am lămurit, vă invităm joia, o dată la 2 săptămâni la Cafeneaua Ethos (Casa Serfioti), de la 9.30.

Citeşte şi:

Astfel, după sesiunea de ice-breaking, în care fiecare spune cine este, cu ce se ocupă, de ce are nevoie şi ce servicii sau produse oferă, se trece la pitching (speech-uri de 60 de secunde).

Ieri, sesiunea de pitch-uri a fost susţinută de:

  1. Gigi Ditcov – De la două la patru roţi,
  2. Natalia Budescu – Ong-urile în comunitate,
  3. Alina Toderaşcu – Cosmetice românşti hand-made,
  4. Adrian Aparaschivei  – Cum să fii în legalitate folosind tehnologiile de azi (despre Linux versus Windows)
  5. Viviana Ocu – Despre îngrijire şi frumuseţe
  6. Nicoleta Doina Radu – Points of You – Creative Tools for training and development
  7. Mircea Ivanof – Frumusețea Universală
  8. Florentina Iacob – Solar Watts.

Sesiunea de mentoring (la fiecare ediţie, este invitat să vorbească timp de opt minute un specialist din alt domeniu de activitate care să împărtăşească din experienţa şi cunoştintele sale, informaţii practice, de interes pentru toată lumea) a fost animată de Zenaida Costea care ne-a iniţiat în „Arta degustării vinului”.

Citeşte şi:

 În cadrul întâlnirii, s-a lansat şi un proiect pilot – prima revistă de dezvoltare personală din România „Frumuseţea universală”: „Frumuseţea Universală este o revistă de promovare a educaţiei (formale şi non-formale), a antreprenoriatului, a dezvoltării personale şi a creşterii spiritual, fiind singura revistă din România axată pe aceste domenii. Orice persoană sau companie se poate promova – printr-un articol- în cadrul acestei reviste. Deşi este un proiect recent, impactul revistei este colosal” afirmă Mircea Ivanof, editorul şi fondatorul acestei reviste. În cadrul Open Connect a fost prezentat numărul-pilot, prima ediţie fiind programată pentru apariţie în luna mai. În curând, va fi creată şi o platformă online www.frumuseteauniversala.ro, ne anunţă Mircea Ivanof.

Ca în orice ediţie, toţi cei care au susţinut pitch-ul au fost premiaţi pentru curaj cu o carte, iar câştigătorul (persoana care a fost votată de cele mai multe persoane ca fiind cea care a adus plus valoare, informaţie, prezenţă scenică) a înregistrat la final un interviu cu Nicoleta Nistor. Câştigătoarea interviului a fost gazda întâlnirii, Natalia Budescu. Premiul special al ediţiei, oferit de Zenaida Costea, a constat într-un seminar gratuit „Femeia şi vinul” şi a fost înmânat prin tragere la sorţi Oanei Contoman, manager Ryoko Tour.

Formatul Open Connect încearcă să dezmorţească atmosfera gălăţeană contrazicând deja cumoscuta replică „La Galaţi nu se întâmplă nimic!”.

FOTO: VASILE CABURGAN

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

  1. Pingback: Points of You la Open Connect Galați | Portia de Coaching – Nicoleta Doina Radu

  2. Pingback: Open Connect şi Frumuseţea universal. Două dintr-o lovitură | Delia Gavriliu

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*