FOTOGALERIE: Obiecte personalizate marca „Ateliere cu Suflet” de la Fundația Inimă de Copil

Fundația Inimă de Copil (www.inimadecopil.ro) furnizează și administrează servicii sociale pentru copii si familii defavorizate, fiind recunoscută și apreciată ca una dintre cele mai bune și eficiente organizații de profil. Cu ajutorul voluntarilor și al specialiștilor în domeniul educației, recuperării psihologice sau fizice a copiilor din familii în dificultate sau cu nevoi speciale, cei de la Fundaţia Inimă de Copil reuşesc să schimbe în bine destine și să aducă zâmbetul pe chipul multor copii.

“Ateliere cu suflet” este unul dintre proiectele Fundației Inimă de Copil, care are statut de Unitate Protejată.

Legea 448/2006 prevede că firmele care au peste 50 de angajați au obligația de a plăti lunar către stat o taxă pentru persoanele cu dizabilități neangajate sau pot utiliza contravaloarea acestei taxe pentru achiziții de produse și servicii de la Unități Protejate Autorizate.

„Achiziționând produsele realizate de „Atelierul cu suflet”, veți putea contribui la susținerea proiectelor noastre și, nu în ultimul rând, ne veți ajuta să asigurăm în continuare locuri de muncă pentru persoanele defavorizate” transmite Fundaţia Inimă de Copil.

Obiecte personalizate sau promovarea identităţii – de la Fundaţia Inimă de Copil

In prezent, tot mai multe companii apelează la obiecte personalizate pentru promovarea propriei identități, precum și a mărcilor pe care le reprezintă. De aceea, „Atelierul cu suflet”al Fundaţiei Inimă de Copil poate oferi o gamă largă de produse de bună calitate, care pot fi inscripționate sau personalizate conform cerințelor oricărei firme, printre care:

  • -Semnalistică de interior sau exterior
  • – Ecusoane, Brelocuri inscripționate laser sau prin serigrafie
  • -Gravură pe lemn, piele, sticlă
  • -Sticlărie pictată manual (pahare, sticle, carafe)
  • -Personalizare prin broderie / imprimare pentru: Lenjerii, prosoape, echipamente de lucru și promoționale

 „Ne-ar face o deosebită placere să vă putem prezenta personal câteva dintre produsele realizate de noi în cadrul Atelierului cu suflet, cu speranța că acest prim pas ne va conduce către o viitoare colaborare.

În acest sens, am dori să stabilim o intalnire, la o data convenabilă pentru Dumneavoastră, în cursul căreia să identificăm eventualele direcții în care am putem colabora, în funcție de nevoile companiei Dumneavoastră”, – aşa sună invitaţia Fundaţiei Inimă de Copil.

Persoana de contact: Adina Vasile – 0741.159.165 – adina.vasile@inimadecopil.ro

Adresa: Str. Traian nr.203, Galati

https://www.facebook.com/atelierecusuflet

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*