FOTOGALERIE. Meci greu în „Liga Florilor”. CSU Danubius a învins Măgura Cisnădie în ultimele secunde

În Campionatul național de handbal feminin – Liga Florilor s-a disputat, sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor, partida dintre CSU Danubius Galați și CS Măgura Cisnădie. A fost un meci dificil pentru gălățence, pentru că în această vară Măgura Cisnădie și-a consolidat lotul.

CSU Danubius a obținut victoria la limită, 21 – 20, în ultimele secunde de joc. În minutul 55, Măgura Cisnădie prelua conducerea, cu 19 -18, prin golul înscris din 7 metri de Ada Emilia Moldovan. CSU Danubius a egalat la 19, tot printr-un 7 metri, înscris de Alla Sheiko. CS Măgura a mai înscris o dată prin Deonise Fachinello, iar CSU Danubius a mai marcat două goluri, prin Iulia Artean și Nicoleta Safta, obținând victoria cu 21 la 20 în ultimele secunde de joc.

Cu această a doua victorie din patru meciuri disputate, CSU Danubius ocupă locul 6 în clasament, cu 6 puncte, Măgura Cisnădie fiind pe locul 11, cu 3 puncte. În clasament conduc CSM București și ASC 2010 Corona Brașov, ambele cu câte 12 puncte, patru victorii în patru meciuri. Pe locurile 3-4 se află SCM Craiova (un meci mai puțin disputat) și CSM Roman, cu câte 9 puncte, iar pe locul 5 se află HC zalău, care are 6 puncte, ca și CSU Danubius.

Foto Cornel Gingărașu

« 2 de 4 »

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*