FOTOGALERIE. Ingredientele unui meci reușit: fete frumoase, viteză, faze tari și cartonașul roșu pentru antrenor!

În ultima etapă a acestei ediții a Ligii Naţionale feminine de handbal, CSU Danubius Galaţi a jucat pe teren propriu, cu Unirea Slobozia.

A fost un meci fără miză, disputat de deținătoarele ultimelor locuri ale clasamentului, CSU Danubius – locul 11, cu 14 puncte; Slobozia – locul 12, cu 8 puncte. Dar pentru ambele echipe partida era importantă pentru menținerea tonusului în perspectiva turneului de baraj pentru menţinerea în eşalonul de elită a handbalului feminin.

Gălățencele au pierdut. Scorul final a fost CSU Danubius – Unirea Slobozia  20 – 26, la pauză  5 – 14. Marcatoarele de la Danubius au fost Cosmina Cozma, Mădălina Conache, Denisa Șelever și Elena Livriniki, cu câte 3 reușite, Andreea Taivan și Ramona Ursu și Nicoleta Eșanu cu câte 2 goluri și Natașa Krnik și Dajana Jovanovska, cu câte un gol.

Dar dincolo de miză și de scor a fost un meci foarte reușit cu toate ingredientele unui spectacol sportiv de calitate: fete frumoase și luptătoare, viteză, faze reușite, mai mult sau mai puțin dure, ciondăneala antrenorului de la Slobozia cu arbitrul, rezultat cu un cartonaș roșu pentru antrenor și la sfârșit, emoționantul moment al retragerii din viața sportivă a unei veterane, a portarului CSU Danubius, Daniela Goldic.

Foto: Cornel Gingărașu

« 1 de 2 »
Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*