Miercuri, 12 august 2020

Timp Liber

FOTOGALERIE: Galațiul a ajuns vedetă la „Radio România”. Acum se știe în toată țara că este „orașul fără niciun cinematograf”!

Comentarii
 1. NOI spune:

  Unde-s toate personalitatile de cultura ale orasului care luau parte la sedintele Asociației „Galați, orașul meu!”? Lor nu le trebuie acest cinematograf?

 2. Claudiu spune:

  Sunteti indulgenti cu numarul de 30 de “spectatori”.

 3. Da de ce sa ne ducem in Braila sa lasam banii acolo

 4. Locuri de munca nu avem nevoie,o centură a orașului, parcuri …..pentru astea nu există proteste.

 5. Locuri de munca nu avem nevoie,o centură a orașului, parcuri …..pentru astea nu există proteste.

 6. Andrei Postica spune:

  Cum ma sa faci protest ca nu ai cinema? In ce hal a ajuns societatea. Sa se faca protest ca se fura, ca batranii nu au ce manca, ca sunt copii ce nu merg la scoala, ca orasul asta nu are activitati sociale, culturale sa mai deschida mintile la oameni ca viata nu se rezuma doar sa mergi la market duminica sau mall si sa te uiti la tv. Nu avem locuri de munca, suntem izolati de restul tarii, drumuri proaste etc etc. La noi in Galati totul e pe dos.

 7. adamita C. spune:

  Nu vrem cinematograf,vrem multi cantareti la mall de sarbatori care sunt platiti cu o groaza se bani, se aibe rasa tiganeasca unde se aduna..bravo primarule ,esti tare frate !!!!nu vrem cinematografe,spectacole pentru copii , educatie civica nu avem nevoie…strazi curate ,parcuri pentru copii ,cat despre spitale, dispensare medicale infectie cat cuprinde….tu primarule fura banii si vezi ce guristi mai aduci !!!sanatate!!!

 8. GALATEAN spune:

  Daca ma uit bine la poze…se poate vedea cu usurinta ce numar mic de persoane se afla la aceast protest.Iar la a doua privire poti observa cu atentie ca de fapt sunt beneficiari ai unei fundatii fantoma abonata la bani publici impreuna cu asa zisa dir.Dana deci in concluzie Asociatia Impreuna si-a scos beneficiarii in strada doar de a sustine un amarat de cinema…nicidecum infiintarea unor locuri de munca asa cum ar fi firesc sa se protesteze….nimeni nu zice nimic de gropi si mizeria din oras…dar da am uitat galatenii vor doar,,circ”…eu le zic sa mai indure pana la vara ca Primaria le va da spectacole.PS. Ar fi fost bine daca ieseau in strada acest ong pt faptul ca ei au licatie chiar in cartierul in care nu este apa rece…

 9. Oxitocina spune:

  In primul rand sustin protestul,ideea.Tot respectul.
  @Daniel Vasilioglu,macar oamenii se zbat pentru ceva ,nu comenteaza aiurea pe internet.
  @Andrei Postica uite pur si simplu oamenii vor si isi expun parerea;Tu tot ce ai facut tu, a fost sa postezi un amarat de comentariu (nefolositor)
  Per total,din cauza comoditatii oamenilor (culmea) statul nu se dezvolta.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *