FOTOGALERIE. „Ecouri. Un studiu despre impuls” – dans contemporan, mim & teatru japonez

Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” a găzduit duminică un spectacol de dans contemporan, mim și teatru japonez, al studenților Anului III Actorie de la Facultatea de Arte de la Universitatea „Dunărea de Jos”, clasa lector univ dr Florin Toma, asistent univ dr Radu Horghidan.

Este un spectacol inspirat de puterea timpului cald și frenetic al copilăriei și cea a timpului rece și angoasant al sfârșitului. Exuberanța începutului și amorțeala respirației finale.

„Ecouri. Un studiu despre impuls” este un spectacol senzorial, un documentar al emoțiilor extreme, transpuse într-un limbaj corporal frust. Spectacolul adună amintiri ce refac un arc al inocenței pierdute, o rememorare a celor mai intense trăiri si emoții.

Din distribuția spectacolului fac parte: Viorica Bulgac, Nicoleta Miron, Daniela Năpârlică, Valeria Taban, Laura Tulac, Edgar Bunea, Theodor Crețu, Sergiu Făinărea, Aurelian Gheorghe, Laurențiu Lungu și Paul Nedelcuță. Conceptul și coregrafia îi apațin asistent univ drd Elena Anghel.

Foto: Cornel Gingărașu

« 1 de 2 »
Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*