Duminică, 25 iulie 2021

SOCIAL/SĂNĂTATE

FOTOGALERIE: Din apele Dunării apare un banc de nisip. Astăzi patru tineri au ieșit la plimbare pe „plaja” din mijlocul Dunării.

Comentarii
  1. Violeta Ionescu spune:

    În 1965-66, în același loc exista o insuliță cu vegetație, la care mergam cu barca, de la Plaja Cocuța. Această insulă – sau banc de nisip – „se ridică” la suprafață (de fapt, devine vizibilă), când apele Dunării scad excesiv, așa ca în anul acesta. În presa interbelică am mai găsit mărturii despre ea. Era denumită „Plaja Lido”. Fenomenul e cunoscut gălățenilor mai „vechi” de 50 de ani…

  2. Ana cenac-MEHEDINTI spune:

    Da si eu sunt mai veche de 50 de ani ,,,,si am fost pe acea insulița (cu o barca) pentru prima mea plaja in costum de plaja , întreg,, nu bikini,,, cu prietenul meu si imi era Rușine ca-mi admira picioarele,,, am sărit in apa si acolo am stat pana a venit barca sa ne ducă la mal… Acuma suntem niște expirați .hahaha!!!!

  3. doina spune:

    Insula era destul de mare era acoperita cu vegetatie si pasarile isi faceau cuiburi.De la plaja Cocuta se inota pana la insula. Parinti imi spuneau ca este un “plaur”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *