FOTOGALERIE. Danubius – HC Zalău, confruntare dramatică, dar o reușită umanitară prin donațiile pentru Gabi Artene

Partida din etapa a 12-a a ligii naționale de handbal, susținută pe teren propriu de CSU Danubius în compania HC Zalău, a fost pentru gălățence o misiune imposibilă, dată fiind diferența de valoare a celor două loturi. Handbalistele antrenate de Gheorhe Tadici s-au impus cu 23-18, după ce la pauză conduceau la 8 goluri diferență, cu 16 la 8.

Sorta partidei se profila din minutul 3, când HC Zalău conducea CSU Danubius cu 3-0. Primul gol al gălățencelor a fost însris abia în minutul 4, prin Iulia Artean. A urmat o perioadă de ratări ale elevelelor lui Tadici și în minutul 10 gălățencele egalaseră la 4, părând să aibă puterea de a schimba trendul partidei. Însă HC Zalău și-a reluat ofensiva, în minutl 27 conducând cu 12 la 7, prima repriză încheindu-se la scorul 12 – 8.

Elevele lui Tadici au avut o a doua repriză mai slabă, dar au reușit să se impună la final cu 23 – 18.

Partida CSU Danubius – HC Zalău a avut și o componentă umanitară, spectatorii donând aproape 10.000 de lei pentru a se strânge suma de 13.500 de euro de care are nevoie legendara jucătoare Gabriela Artenie pentru a se opera în Italia.

FOTO – Florin Ady Image

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*