FOTOGALERIE. „Cuibul Artiștilor” & Mrozek: o reprezentație la care biletele de intrare au fost înlocuite cu inimi

 FOTOGALERIE. „Cuibul Artiștilor” & Mrozek: o reprezentație la care biletele de intrare au fost înlocuite cu inimiLa sala Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin” a avut loc reprezentația cu piesa „O zi de vară“, a cunoscutului dramaturg polonez Slavomir Mrozek.

O reprezentanție inedită din mai multe puncte de vedere: pentru că biletele  de intrare la spectacol au fost înlocuite cu inimi așezate pe scaune, pentru că încasările realizate în cursul turneului întreprins de actori în 10 orașe din țară sunt destinate modernizării dotărilor Maternității din Câmpina și nu în ultimul rând pentru că spectacolul nu a fost pus în scenă de Teatrul „X”, ci de o trupă inedită: „Cuibul Artiștilor”.

Iată cum au gândit spectacolul de la Galați, ca și pe celelate susținute la București, Ploiești, Brașov, etc.:

NOI: Din dragoste pentru teatru plecăm în turneu pe 30 martie. „O zi de vară” în 10 orașe din România.

TU: Dacă ești din Galați și vrei să trimiți inima prietenilor sau a rudelor într-o experiență unică și irepetabilă, o poți face acum la tine în oraș.

NOI: Aducem atmosfera Cuibului în orașul tău cu o cauză nobilă. Ne propunem ca prin donațiile strânse să dotăm maternitatea din Câmpina cu aparatură de specialitate.

TU și prietenii tăi: Haideți cu noi să susțineti cauza copiilor nou născuți de la maternitatea din Câmpina.

Cum ne poți ajuta?

Distribuie evenimentul turneului „Cu inima la teatru” pe pagina ta de Facebook, cu tag către 5-10 persoane din orașul tău, cărora vrei să le trimiți inima la teatru. Folosește hashtag #cuinimalateatru @ Cuibul Artiștilor.

Iar tu, iubitorule de teatru, trebuie să știi că dacă nu reușești să ajungi la spectacol, poți susține cauza copiilor nou-născuți de la Materninatea din Câmpina aici:
Asociatia Cuibul Artistilor

Rezervări: www.rezervari.cuibulartistilor.ro

SINOPSIS „O zi de vară”:

Cum poate o femeie să sucească mintea unui bărbat? Dar mințile a doi bărbați?
O poveste pe două planuri – una despre războiul sexual și intelectual între bărbat și femeie și alta despre conflictul dintre un bărbat căruia îi reușește tot în viață și un bărbat căruia nu îi reușește nimic.

Un spectacol despre conflict și pasiune. La câte metode recurge o femeie pentru a cuceri un bărbat?

„O zi de vară“, a polonezului Slavomir Mrozek

 „O zi de vară” este o piesă în două personaje, o comedie de substanță care aduce pe scenă două tipologii ale societăţii actuale. Doi bărbaţi aflaţi în pragul sinuciderii învață împreună să se bucure de misterul existenței. Un text fenomenal al marelui dramaturg polonez Slavomir Mrozek, un text care împletește într-un mod captivant comicul cu tragicul.

Foto: Cornel Gingărașu

« 1 de 3 »
« 1 de 3 »
Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*