FOTOGALERIE. Backstage, la Festivalul Internațional de Fanfare

Pe esplanada de la „Păpădie” se desfășoară cea de a 12-a ediție a Festivalului Național de Fanfare „Iosif Ivanovici”, un regal al muzicii de fanfară și de promenadă. La această ediție participă peste 300 de instrumentiști.

De peste hotare au venit la festivalul de la Galați, Fanfara de tineret din Totkomlos (Ungaria), Fanfara municipalităţii din Edirne (Turcia), Fanfara „Dobrich Brass Band” (Bulgaria) și Fanfara „Acord” (Republica Moldova).

Pe scena festivalului mai concertează Fanfara „Muzica apelor” din Constanţa, Fanfara din Chetriş a Fraţilor Lucan din Iaşi, Fanfara „Transilvania” din Cugir,  Fanfara „Valahia” din Giurgiu, Fanfara „Kovats Andras” din Reci, județul Covasna, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara de copii „Vulturii Brass Band” din Vrancea, Fanfara Creştină „Cazasu” din Brăila şi bineînțeles Fanfara „Valurile Dunării” din Galaţi.

Sâmbătă seara vor urca pe scena festivalului Fanfara de tineret „Totkomlos” din Ungaria, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara „Valahia” din Giurgiu, Fanfara Creştină „Cazasu”, Fanfara „Valurile Dunării” și Fanfara „Transilvania” din Cugir.

Duminică seara, concertul de închidere a festivalului va fi susținut de Fanfara de tineret „Totkomlos” din Ungaria, Fanfara „Valahia” din Giurgiu, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara „Kovats Andras” din Reci, județul Covasna, Fanfara Municipalităţii Edirne (Turcia) şi Fanfara din Chetriş a Fraţilor Lucan, din judeţul Iaşi.

« 1 de 2 »

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*