FOTBAL: Oțelul a mai pierdut un jucător

unnamedUn alt fotbalist al Oțelului a plecat la o echipă din Liga I. Portarul Gabriel Abraham a semnat un contract pe 4 ani cu Dinamo București.

Primarul Marius Stan susține renașterea fenomenului Oțelul

„Portarul Gabriel Abraham, ultima oară la FC Oțelul Galați, a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30.06.2019, a anunțat directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, Dinu Gheorghe”, se arată în anunțul postat pe site-ul fcdinamo.ro.

Abraham are 24 de ani și a debutat în Liga I în sezonul trecut. El a jucat pentru Oțelul în 11 partide și a plecat la Dinamo gratis, urmând ca Oțelul să încasaze 50% din valoarea unui eventual transfer ulterior.

Combinatul se leapădă definitiv de Oţelul

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

3 Comments

  1. asta este numai vrea nimeni sa ramana aici

  2. totusi ar fi bine sa aiba si galati o echipa de fotbal deoarece numai are si e pacat are doar de baschet volei handbal etc cum au si alte orase dar fotbal nu si nu stiu cum ar putea sa apara o alta echipa de fotbal fiindca nu exista bani in acest oras sunt dar la timisoara iasi arad brasov la orasele astea mari se permite sa ai mai multe echipe de fotbal handbal bashet volei etc dar la galati e greu foarte greu

  3. in general la orasele mici cum sunt braila buzau sau galati e greu sa apara alte echipe

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*