FOTBAL: Înscrieri la Cupa Companiilor

unnamed (4)FotbalFest organizează competiția de minifotbal „Cupa Companiilor” destinată angajatilor companiilor şi instituţiilor din Galaţi care doresc să desfăşoare o activitate sportivă într-un cadru competiţional organizat la standarde de profesionalism.

Aceasta se va desfăşura în perioada 29 iulie – 2 august, la Baza „Siderurgistul”. Înscrierile se pot face până la data de 10 iulie pe site-ul www.fotbalfest.ro. Taxa de participare este de 1.000 de lei de echipă.

Se vor disputa partide de 5+1, cu cel mult şase rezerve. Fiecare echipă în parte poate beneficia de aportul fotbalistic a maximum trei jucători invitaţi, restul componenţilor trebuie să fie angajaţi ai companiei care se înscrie la competiţie. Cupa Companiilor are un sistem competiţional format din grupe, sferturi de finală, semifinale şi finală, adică cel puţin câte cinci partide disputate de fiecare.

Vor fi premiate echipele de pe locurile 1, 2 şi 3, dar vor fi decernate şi premii individuale pentru jucătorii participanţi. 

„Cupa Companiilor înseamnă standarde de profesionalism pentru toate echipele reprezentante ale firmelor din Galaţi înscrise în concurs. Se semnează un contract înainte de participare, se pune la dispoziţie un regulament de joc, arbitri profesionişti, cadru medical şi, bineînţeles, premii pentru primele trei locuri, dar şi individuale. Se face totul la nivel înalt. Se joacă într-un cadru organizat, e nevoie de astfel de competiţii, pentru că aşa se promovează mişcarea şi stilul de viaţă sănătos. Când eşti o companie care te respecţi, atunci poţi să le oferi angajaţilor plăcerea să participe la o astfel de competiţie”, a spus Viorel Tănase, legenda roș-alb-albastră, membru în comitetul de organizare a competiției.

”Există o taxă de participare, se pot găsi detalii pe site-ul competiției fotbalfest.ro sau pe pagina de Facebook. Cel mai important este ca echipele participante să respecte regulamentul impus de organizatori. Jucătorii trebuie să fie angajați ai companiei, nu vrem să ne adresăm celor care țin să câștige, vrem să fim catalogați ca sport de masă. Echipele pot avea trei invitați, dar să nu fie fotbaliști în una din primele trei ligi de fotbal (Liga I, Liga a II-a, Liga a III-a) sau în primele două de futsal (Liga I, Liga a II-a)”, a completat Marius Cosoreanu, principalul organizator al evenimentului.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*