Festivalul de Film KineDok. Mâine, filmul ,,Sugar Blues”. Intrarea liberă

Festivalul de Film KineDok. Mâine, filmul ,,Sugar Blues”. Intrarea liberăMâine, 1 octombrie, Muzeul de Artă Vizuală Galaţi oferă două evenimente publicului său.

La ora 13.00 va avea loc vernisajul expoziţiei de grafică semnată Ştefan Iacobescu (2 aprilie 1937 – 22 mai 2001), una dintre personalităţile reprezentative pentru şcoala de gravură românească contemporană. Expoziţia cuprinde o parte din totalul celor 123 de lucrări donate muzeului de sora artistului, doamna Anca Nicoleta Şerban.

La ora 18.00, în cadrul proiectului KineDok, va fi difuzat filmul ,,Sugar Blues” ce va beneficia de prezenţa regizoarei cehe Andrea Culková, care a decis să realizeze acest film după ce a fost diagnosticată cu diabet de sarcină.

Întrebată, sarcastic, de ce nu face un film şi despre bere, Andrea Culková a răspuns:,,Aş putea să fac, dar nu ar scoate la iveală atât de multe conexiuni, atâtea dimensiuni istorice, fundaluri politice sau influenţe asupra fiecăruia dintre noi”.

Publicul va avea ocazia să afle amănunte din culisele realizării filmului, dar şi s-o cunoască pe Andrea Culková, regizor, artist, pedagog şi mamă a trei copii, care va intra în dialog cu cei aflaţi la proiecţie.

În seara difuzării filmului va fi prezentă şi Andreea Burdujanu, reprezentant One World Romania şi coordonator KineDok.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*