„Femeia în societate”, un eveniment marca Fundaţia Comunitară Galaţi

„Femeia în societate”, un eveniment marca Fundaţia Comunitară GalaţiFemeia, eternul mister al puterii, al feminităţii, al forţei de a merge mai departe, al culmilor atinse, al maternităţii – este încă un subiect care suscită interes. În acest context, Fundaţia Comunitară Galaţi împreună cu Asociaţia “Mişcarea pentru Implicare Civică” vă invită joi, 23 iunie 2016, începând cu ora  18:00 la evenimentul „Femeia în societate”.

In cadrul seminarului, se va discuta despre rolul femeii în societate, despre cum s-a schimbat acesta de-a lungul timpului, precum şi despre modul cum era percepută femeia la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul de secol XX.

Toate aceste lucruri le vom afla de la speakerii prezenţi, persoane implicate activ în viaţa socială gălăţeană:

– Marcel Capriş

– Angela Baciu

– Marta Iozefina Bencze

– Anna Cristina Burtea

Evenimentul este moderat de către Nicoleta Nistor.

Taxa de participare va fi donată proiectului Generaţii, proiect realizat de către Fundaţia Principesa Margareta în colaborare cu Fundaţia Comunitară Galaţi. Beneficiarii acestui proiect sunt patru ONG-uri din Galaţi.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. s-a schimbat mult oricum de a lungul anilor daca prin anii 10 20 30 40 50 60 70 80 sau 90 nu se adoptase moda silicoanelor si a botoxului astazi este adoptata si mai toate femeile adopteaza aceasta moda mai nou sau de ceva timp si barbatii chiar dar este o moda stupida si demna de luat in ras ca ei asa cred ca esti mai frumos daca ai silicon sau botox dar nu este adevarat absolut deloc frumusetea naturala ei bine aia este frumoasa dar cea cu silicon si botox nu e tocmai frumoasa ci doar schimonoseste oamenii sa fie altfel fata de cum sunt ei de fapt dar asta este viata daca unii nu vad viata altfel decat asa cu botox si silicon nu ai ce sa ii faci asta este

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*