Facelift pentru Seat Ibiza Cupra

La Salonul Auto de la Biejing, spaniolii au prezentat facelift-ul lui Ibiza. Versiunea de performanţă a lui Ibiza adoptă schimbările aplicate modelului pe care este bazată şi păstrează motorul 1.4 TSI de 180 CP.

Seat Ibiza Cupra, versiunea de performanţă a lui Ibiza, a primit facelift-ul aplicat gamei Ibiza din portofoliul constructorului spaniol.

Modelul restilizat a debutat la Salonul Auto de la Beijing cu titulatura de concept, dar versiunea de serie va avea acelaşi aspect. Odată cu faclift-ul, motorizarea lui Ibiza Cupra a rămas neschimbată, unitatea 1.4 TSI oferind în continuare 180 CP şi fiind disponibilă tot în compania transmisiei DSG şi a diferenţialului XDS controlat electronic.

Versiunea Cupra prezintă o serie de elemente mai sportive şi un set de jante din aliaj de dimensiuni mai mari. Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer şi o evacuare trapezoidală, în timp ce oglinzile laterale au primit capace negre cu finisaj lucios. La interior, modelul are materiale de calitate superioară, comenzi noi pentru instalaţia de climatizare şi un volan nou redesenat, alături de un panou de bord reconfigurat.

Facelift-ul aplicat în 2012 marchează împrospătarea de la jumătatea ciclului de viaţă a acestui model. Ibiza este cel mai bine vândut model din gama Seat, modelul reprezentând 52% din totalul vânzărilor înregistrate în 2011.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*