Universitatea „Dunărea de Jos” aniversează 69 ani de existenţă

Ieri, 20 martie, Sala „Pașilor Pierduţi” a Universităţii „Dunărea de Jos” a găzduit o scurtă întrevedere între reprezentanţi ai mediului de afaceri local și ai autorităţilor locale, în cadrul proiectului  de „Promovare a culturii gălăţene în mediul financiar și universitar”.

Holul Universităţii gălăţene, care a împlinit 69 de ani chiar pe 20 martie anul acesta,  a răsunat pe acordurile orchestrei Teatrului Muzical „Nae Leonard”.

Momentul susţinut de soliștii, orchestra simfonică, corul și baletul Teatrului (60 ani) a fost completat de prezenţa actorilor de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” (62 de ani activitate) pentru a crea un program reprezentativ al patrimoniului artei muzicale universale.

Universitatea „Dunărea de Jos” este cea mai mare instituţie de învăţământ superior din sud-estul ţării. În toamna anului 1948, la Galaţi s-a înfiinţat Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare – prima din ţară cu acest profil. Astăzi, instituţia funcţionează cu 16 facultăţi și pregătește studenţi pentru ciclurile de studii universitare de licenţă, masterat și doctorat – în domenii precum tehnic,umanist, economic, sănătate, actorie și muzică.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*