Duminică vor fi aprinse luminiţele din bradul de Crăciun şi iluminatul festiv din piaţeta de la Casa de Cultură a Sindicatelor

Duminică vor aprinse luminiţele din bradul de Crăciun şi iluminatul festiv din piaţeta de la Casa de Cultură a SindicatelorPentru toți copiii din Galați, Primăria organizează duminică, pe 6 decembrie 2015, un spectacol magic de Moș Nicolae, cu multe surprize și daruri pentru micuți. Evenimentul va avea loc pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 16.30.

 PROGRAM

16.30 – 17.00 – Parada personajelor – Trupa ”Sky”

17.00 – 17.05 – Deschiderea evenimentului de Moș Nicolae

17.05 – 17.20 – Animație interactivă cu personaje Disney

17.20 – 18.00 – Spectacol muzical-coregrafic pentru copii

18.00 – 18.15 – Recital Bianca Miron și Estrada copiilor

18.15 – 19.00 – Feerie ”Moș Crăciun și Crăiasa Zăpezii” – Trupa ”Sky”

19.00 – 19.45 – Spectacol ”Îngerii lui Crăciun” – Royal Art Muzyk

19.45 – 20.15 – Show de magie interactivă – Magicianul Emiliano

20.15 – 21.00 – Recital Andra Gogan

În cadrul evenimentului de Moș Nicolae, vor fi aprinse luminițele din bradul de Crăciun și iluminatul festiv de sărbători, din piațeta de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Copiii prezenți la spectacole vor primi în dar dulciuri și ciorăpei speciali pentru cadourile de Moș Crăciun.

Citeşte şi Vin sărbătorile. Despre iluminatul festiv al Galaţiului… procedură în achiziţie

Şi pentru că de Moş Nicolae, toţi copiii trebuie să primească daruri, „aproximativ 650 de copii din Galați primesc dulciuri în dar, de la Primărie, de Moș Nicolae. Pachetele cadou sunt distribuite prin Cantina de Ajutor Social, atât copiilor din familiile asistate, cât și celor aflați în grija unor asociații și fundații din oraș.

Odată cu darurile dulci de Moș Nicolae, persoanele asistate de cantina Primăriei vor primi și pachete cu alimente pentru sărbătoarea de Sfântul Nicolae. În pachete, asistații vor găsi pulpe de pui, conservă de ciuperci, paste făinoase, brânză topită, pastă de tomate și pateu de ficat.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*