DUMINICA, pe Faleza inferioară : «Alearga pentru copiii SPECIALI!»

Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati – APCA Galati, primul ONG infiintat in 2011 la Galati, strict pe problematica autismului la copii , in prezent cea mai activa entitate non-profit din  domeniu in judetul Galati, organizeaza evenimentul caritabil “Alearga pentru copiii SPECIALI!“, in data de 10 iunie 2018, pe Faleza inferioara a Dunarii. Evenimentul are caracter sportiv, caritabil si de divertisment , cuprinzand 5 probe : `

  • Cros caritabil – 8 km,
  • Stafeta in familie – 4 km
  • Funny race – 30 m,
  • Cursa piticilor – 300 m
  • Bebe run – 10 m.

Scopul principal al acestei editii il reprezinta strangerea de fonduri pentru sustinerea , pe timpul celor 3 luni ale vacantei de vara, a copiilor cu autism care beneficiaza de servicii de recuperare la `Casuta CURCUBEU – Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism– APCA Galati~. Nu este neglijata nici latura de sensibilizare si constientizare a problematicii diagnosticului de autism, din ce in ce mai des intalnit la nivel mondial, inclusiv in Romania si in comunitatea galateana.

Startul se va da din zona “Foisor“, de pe Faleza inferioara a Dunarii, astfel: ora 9,00 – “Cros caritabil“, ora 10,00 – “Stafeta in familie“, ora 11,00 – “Cursa piticilor“, ora 11,30 – “Bebe run“, ora 12,30 – “Funny race“, incalzirea concurentilor fiind programata pentru ora 8.45, sub coordonarea instructorilor specializati .

Pe tot parcursul evenimentului vor mai avea loc si alte activitati adresate tuturor celor prezenti, indiferent de varsta, de la premierea concurentilor cu medalii ( 250 la numar deja pregatite de catre organizatori), diplome si trofee, pana la ateliere de inaltat zmeie, momente interctive surpriza, atomsfera urmand a fi intretinuta de un DJ profesionist.

Inscrierile pentru probe se pot face inclusiv in ziua evenimentului (prezenta concurentilor fiind obligatorie cu cel putin 1 ora inainte de start) sau on-line, prin mesaj privat pe pagina oficiala de Facebook APCA Galati, pe e-mail, la adresa autism.galati@gmail.com, precizand numele, prenumele, varsta, proba si datele de contact (numar de telefon , adresa de e-mail). Taxele de participare se vor putea achita in ziua evenimentului , sub forma de donatie sau pana atunci, in contul asociatiei – RO84 BTRL 0180 1205 G118 22XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Galaţi. Informatii suplimentare pot fi aflate de pe pagina special dedicata evenimentului – https://www.facebook.com/events/442081389553512/, la numerele de telefon 0336 401 096 / 0752 675 454 / 0741 635 092 sau pe e-mail, la adresa autism.galati@gmail.com.

Parteneri ai evenimentului care sustin acest demers caritabil sunt: Elite Gym Galati, Hervis, Carrefour Romania, UVSAR, On Stage, Primaria Municipiului Galati, Scoala de Film si Televiziune, Ateliere Anei, Lemon Juice, Adi Croitoru Foto.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*