Duminică, 7 ianuarie, ora 10.30 – SCUFIŢA ROŞIE

 Noul an aduce pe scena Teatrului „Gulliver” spectacolul „Scufiţa Roşie”, duminica aceasta, începând cu ora 10.30.

Spectacolul este o adaptare a regizorului Daniel Stanciu, după povestea clasică scrisă de Charles Perrault. Cu toate că personajele sunt marionete, cu o montare de mici dimensiuni, firul poveştii este inedit şi interactiv. Prezentatorul încearcă să le ofere ceva copiilor, dar o paiaţă îl intrerupe tot timpul. Copiii sunt cei care decid cine va spune povestea în final, în timp ce prezentatorul poartă un permanent dialog cu sala.

Păpuşile sunt mânuite cu măiestrie de actorii Aurelian Iorga, Marian Sterian, Ramona Păuc, Elena Marin şi Eduard Şişu. Fondul muzical foarte dinamic si variat este conceput de Daniel Stanciu, cel care semnează şi scenografia spectacolului, alături de Daria Gănescu.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Acestea pot fi cumpărate atât online, de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Bilete – Cumpără bilete online sau accesând direct linkul http://bilete.fanitardini.ro/alegespectacol, dar şi de la casa de bilete, înainte de începerea spectacolului.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*