Dulciuri românești la Festival. Festivalul Dulciurilor câștigat de „poalele-n brâu” ale unei femei de 71 de ani

Sursa foto: FB

MOSCU a fost cuprins duminică, 27 august, de mirosuri dulci, după cum a scris primarul orașului Tȋrgu Bujor, Laurențiu Viorel Gȋdei, pe pagina sa de socializare.

Duminică, ȋn satul Moscu (60 km de Galați) a mirosit a cozonaci, poale-n brâu, plăcinte, nuci, faguri, vișinele, negrese…  și lista poate continua. 60 de participanți au râvnit la locul I, câștigat de o femeie ȋn vârstă de  71 de ani. Licuța Staicu, vestită pentru dulciurile pe care le prepară de o viață, scriu localncii pe o rețea de socializare, este acum cunoscută pentru poalele-n brâu cu care a câștigat competiția de la Festivalul Dulciurilor, Moscu – 2017.

Festivalul Dulciurilor, aflat la a cincea ediție, a fost inițiat ș susținut de preotul Ionuț Iordache și de primarul orașului Tȋrgu Bujor, Laurențiu Viorel Gȋdei.

Gospodinele au pregătit dulciuri, prăjituri, plăcinte, cozonaci și multe alte delicatese dulci! Câteva mii de oameni s-au bucurat de dulciurile tradiționale, dar și și internaționale făcute ȋn cuptoarele iscusiților bucătari din Moscu.

Nu au lipsit nici surprizele pentru copii, care pe lângă faptul că s-au ȋnfruptat din dulciurile de casă, au dansat și au participat la concursuri, au primit și daruri.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*