Drumul de centură al Galaţiului – cale liberă pentru şoferii inconştienţi. Un bărbat beat şi-a rănit grav copilul şi soţia


Sursă foto: Fb GSDG

Ziua de sâmbătă a fost nefastă unui bărbat care s-a urcat băut la volan şi a circulat cu viteză excesivă pe Drumul de Centură, la intersecţia cu strada Constantin Levaditi. Bărbatul de 30 de ani a pierdut controlul autoturismului, maşina, în care se aflau atât soţia lui cât şi copilul de doar un an şi trei luni, lovindu-se violent de un stâlp de iluminat stradal.

“Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieșit de pe carosabil şi s-a izbit de parapetul de pe partea dreaptă a străzii, după care mașina a ricoşat şi a lovit un stâlp de iluminat public.. În urma impactului au fost răniți șoferul, dar și soția  acestuia, o femeie de 25 de ani, care era pasageră pe bancheta din spate, dar și un copil de 1,3 ani, pasager pe bancheta din spate. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager și avea 0,89 g/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut 24 de ore, acuzat fiind de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, de la IPJ Galați.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*