Doi minori gălăţeni implicaţi într-un act de viol

Doi minori gălăţeni implicaţi într-un act de violProcurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat instanţei de judecată, la data de 15.10.2015, arestarea preventivă a unui minor cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol asupra unei victime care nu a împlinit vârsta de 16 ani.

Cererea a fost admisă de către Judecătoria Galaţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă dispunând emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului minor T.R. I. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.10.2015.

Minor cercetat pentru viol asupra unui băieţel de 10 ani

Pe data de 2 octombrie 2015, în jurul orei 21.00, minorul,  în vârstă de 15 ani, a constrâns-o pe persoana vătămată, minor de sex masculin în vârstă de 10 ani, să îl însoţească pe str.Maramureş din mun.Galaţi. Inculpatul a condus-o forţat pe persoana vătămată într-un loc retras, pe un teren viran, unde a fost constrâns să se dezbrace de pantaloni şi să întreţină raporturi sexuale.

Inculpatul provine dintr-o familie dezorganizată şi a fost judecat anterior pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, fiindu-i aplicată, printr-o hotărâre nedefinitivă, o măsură educativă neprivativă de libertate.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt activităţi care nu pot să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*