Disputele din PSD, cât mai repede în CExN. Aceasta este părerea europarlamentarului Dan Nica

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, purtătorul de cuvând al PSD Galaţi anunţă că „europarlamentarul PSD Dan Nica susține convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național”.

Președintele Organizației Județene Galați a Partidului Social Democrat, Dan Nica, este de părere că o organizare cât mai rapidă a CEx al PSD este cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă partidul în acest moment.

„Cred că PSD se află într-o situație deosebită datorită unor probleme de natură internă pe care doar noi putem să ni le rezolvăm. Consider că aceste probleme se datorează unor carențe de comunicare internă, dar și unor influențe exterioare interesate. Din aceste motive consider că orice zi de întârziere în convocarea Comitetului Executiv Național al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluția viitoare a partidului. Colegii mei de partid mi-au transmis că trebuie să rezolvăm urgent toate problemele noastre interne, iar atmosfera din partid să revină la echilibru și calm așa cum este normal”.

Europarlamentarul PSD Dan Nica s-a aflat în aceste zile la Galați, unde a avut mai multe întâlniri cu membrii Organizației Județene PSD din acest județ.

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*