Directorul APDM Galaţi, arestat la domiciliu pentru mită

Luigi Marius Ciubrei a fost reţinut ieri şi plasat în arest la domiciliu, după ce procurorii DNA l-au acuzat de luare de mită. Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA ar fi luat mită de la patru persoane pentru a le angaja în cadrul companiei.

Potrivit DNA, directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime este acuzat de patru infracţiuni de luare de mită, iar Constantin Tarău, marinar în cadrul companiei, este acuzat de patru infracţiuni de complicitate la luare de mită.

Timp de un an, în perioada iunie 2017 – aprilie 2018, Ciubrei ar fi pretins prin intermediul celuilalt bărbat aproximativ 1700 euro, pentru a angaja diverse persoane posturile de marinar şi mecanic.

Ultima “plată”, în valoare de 500 euro, s-a realizat în aceeași manieră la data de 17 aprilie 2018, când s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Cei doi nu vor avea voie să își părăsească domiciliile pentru următoarele 30 de zile, au decis judecătorii gălățeni, Decizia Tribunalului Galați nu este definitivă.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Mulțumesc !!!🙏🙏🙏

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*