Editia 48 1An28 septembrie 2013 – 1 AN de evenimente, ştiri, anchete, interviuri! 1 AN de PresaGalaţi.ro!

LA MULȚI ANI, PRESAGALAŢI.RO

 A trecut deja un an de când echipa PresaGalaţi.ro și-a luat foarte în serios meseria de jurnalist și a adus în fața cititorilor gălăţeni INFORMAȚIA. Fără stridente, exact așa cum ne-am propus de la început, fără confuzii și aprecieri subiective. INFORMAȚIA care ne face să fim mai puternici dacă o avem la timpul și locul potrivit, informația care aduce pulsul orașului mai aproape de fiecare dintre noi.

 Săptămânalul PresaGalaţi.ro face din jurnalism o poveste reală. O poveste , pentru care noi toți așa reușim să  cunoaștem lumea. Dacă ediția inițială avea opt pagini, ediția cu numărul 17 a adus o diversificare a conținutului- ajungând la 12 pagini, iar numărul 25 a ieșit cu 16 pagini, din care patru color. Astăzi avem informația din VIAȚĂ.ro pentru că ne focusăm pe ceea ce este important și pe actualitate. Nu ratăm BANII.ro și, evident, nici START.ro pentru că o competiție înseamnă voință, perseverență, echipă și performanțe. PROFIL.ro a vizat să aducă în paginile noastre oameni de calitate, de la care să avem ce afla. Întotdeauna, am făcut din CULTURAL.ro o prioritate, MOZAIC.ro îți aduce informația utilă în orice moment, iar în PUBLIC.ro îți poți găsi locul de muncă dorit sau poți participa la concursurile noastre.

Povestea a început și continuă cu o echipă experimentată, din care fac parte: Ticu Ciobotaru (redactor șef), Măria Măndiță (redactor șef-adjunct), Aura Cristian, Aurelia Bogatu, Carmen Urban, Cristinel Luca, Gabi Chifu, Simona Stan și subsemnata. Evident, echipa este permanent secondată de fotoreporterul Florin Matei și dublată de un departament de publicitate activ și un suport tehnic performant. Le mulțumesc tuttror pentru că suntem împreună. Și pentru că echipa este cea care da valoarea unui asemenea produs media, am încrederea că vom fi cei mai buni. PresaGalaţi.ro rămâne săptămânalul tău de informații. Jurnalism, nu senzațional. PresaGalaţi.ro- ziarul tău mereu cu ține!

 Rămâi conectat la pulsul societății pe www.presagalaţi.ro, cotidianul online al Galațiului. Pe Internet, pe Facebook, pe telefonul mobil: suntem PresaGalaţi.ro-ziarul tău mereu cu ține!

 Vă dorim: „La mulți Ani !” alături de PresaGalaţi.ro!

Director Delia Gavriliu Mărgărit