Deşi aflat ȋn arest la domiciliu, directorul APDM are voie să meargă la serviciu!

Măsura arestului la domiciliu luată ȋmpotriva inculpatului Ciubrei Luigi Marius  ȋn primăvara acestui an pentru acuzaţia de luare de mită a fost « ȋndulcită » de judecătorii gălăţenii.

Directorul APDM, Luigi Ciubrei, a solicitat instanţei să poată părăsi domiciliul ȋn vederea deplasării la serviciu : « În temeiul art. 221 al. 6 Cod procedură penală, admite cererea formulată de inculpatul Ciubrei Luigi Marius în sensul că permite acestuia să părăsească imobilul în care locuieşte şi execută măsura arestului astfel: – de luni-joi în intervalul orar 08.00-16.00 – vineri în intervalul orar 08.00-14.00 pentru a se putea prezenta la locul de muncă – C.N. Administraţia Porturilor Dunării Maritime S.A. Galaţi’ »se spune ȋn soluţia pe scurt dată de Tribunalul Galaţi.

Luigi Ciubrei ȋşi va relua aşadar activitatea de la Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA, rȃmănȃnd, pentru restul timpului, ȋn arest la domiciliu.

Luigi Marius Ciubrei a fost reţinut pe 18 aprilie 2018 şi plasat în arest la domiciliu, după ce procurorii DNA l-au acuzat de luare de mită. Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA ar fi luat mită de la patru persoane pentru a le angaja în cadrul companiei (citeşte continuarea Directorul APDM Galaţi, arestat la domiciliu pentru mită).

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*