DE LA UN JOB TEMPORAR LA O CARIERĂ DE SUCCES

DE UN JOB TEMPORAR LA O CARIERĂ DE SUCCESMai este oare posibil ȋn ziua de astăzi să ai un job stabil, cu program flexibil, corect remunerat, la care să vii din plăcere, cu pasiune și unde să te simți ca acasă, alături de prieteni și chiar, alături de familie ȋn unele cazuri ? Răspunsul este DA ! La Webhelp Galați!

Webhelp Galați este unul dintre cele cinci centre ale Webhelp România, filială a grupului francez Webhelp (http://www.webhelp.com/fr-ro/), ȋnființat ȋn 2000  și prezent ȋn România din același an, specializat ȋn soluții și servicii de administrare a relațiilor cu clienții și externalizarea proceselor de afaceri (BPO). Grupul Webhelp reuneste astăzi, la nivel mondial, peste 35 000 salariați, ȋn peste 100 de centre din 28 țări. Echipa din România este formată din aproximativ 2000 de angajați, din care aproximativ 300 lucrează la Webhelp Galați.

Stabilitatea, seriozitatea, profesionalismul și spiritul de echipă ȋntâlnite aici, sunt principalele motive pentru care am ales să rămân ȋn echipa Webhelp, iar experiența, dedicarea și implicarea, mi-au fost răsplătite ȋn fiecare zi. Rezultatele mele au fost ȋntodeauna apreciate corect și am fost premiată ȋn cadrul programului Stars chez Webhelp, program care răsplătește colegii cu rezultate extraordinare” spune Simona Tase, unul dintre consilierii clienți care este ȋn echipa Webhelp Galați ȋncă din 2003, când s-a deschis acest sediu.

FUN4Georgiana Botezatu, consilier client din domeniul Travel spune că „recomand oricând Webhelp pentru stabilitatea pe care o oferă și pentru viziunea deschisă a managerilor. Ca să ȋnțelegeți la ce mă refer, trebuie să vă povestesc exemplul meu concret: revin la Webhelp pentru a treia oara, pentru că vreau să-mi continui procesul de dezvoltare profesională alături de acești oameni deosebiți care ȋmi sunt colegi. Sunt pasionată de călătorii și, de fiecare dată, am plecat pentru a vedea lumea ȋn lung și-n lat. Am fost ȋnțeleasă și când am revenit am fost primită cu brațele deschise și reintegrată ȋn cadrul echipei cu o atitudine extrem de pozitivă”.

Se poate și la Galați!

„Ȋn urmă cu 11 ani, proaspăt absolventă a unui master comercial ȋn Franța, plină de ambiții și cu planuri mari de viitor, din motive personale, a trebuit să mă ȋntorc ȋn țară. Am acceptat oferta Webhelp cu gândul că va fi doar un job temporar, pentru 2-3 luni, și că voi pleca ȋmpreună cu familia la București, unde mă voi putea afirma” ne povestește Andreea Mita, acum Project Manager Telecom. „Și a ȋnceput aventura… Astăzi, după 11 ani, vin la serviciu cu aceeași pasiune, pe care o ȋmpărtășesc cu oamenii din echipa mea, alături de care am avut ocazia să obțin rezultate excelente. Deci se poate și la Galați!”.

15137531_1314931671892782_5697348361381075421_o„La doar o lună de la angajare, am pus prima cărămidă a carierei mele. Zi de zi ȋnvaăț, zi de zi acumulez noi cunoștințe pe care le share-uiesc cu echipa și mă simt ca acasă, sunt fericit și ȋmplinit, alături de viitoarea mea soție care lucrează tot aici. La Webhelp mi-am făcut prieteni și suntem o mare familie: ne sprijinim unii pe alții, ne implicăm ȋn cauze sociale – plantăm copăcei, alergăm la semimaratoane caritabile, susținem ONG-uri pentru a ȋi ajuta pe cei aflați ȋn nevoie – și nu ratăm nicio ocazie să ne distrăm sau sărbătorim ȋmpreună rezultatele echipei” ne ȋmpărtășeste Gabriel Niculescu, supervizor Telecom.

Promovările interne sunt de 90%, astfel că managerii de acum sunt consilierii clienți de acum câțiva ani

Toți ne dorim tot ce este mai bun și vrem să lucrăm ȋntr-o companie care ȋncurajează și susține evoluția profesională. De aceea, Webhelp și-a diversificat oferta de joburi disponibile, oportunitățile de dezvoltare ȋn carieră și beneficiile nonsalariale pe care le oferă angajaților săi. Promovările interne sunt de 90%, astfel că managerii de acum sunt consilierii clienți de acum câțiva ani, care au fost ambitiosi, determinați și au avut rezultate extraordinare.

Fun2Geanina Dumitru, controlor de calitate Telecom: „Acesta a fost primul meu loc de muncă. Mi-a plăcut și m-am străduit să obțin rezultate cât mai bune. Dupa doi ani petrecuți la Webhep, pe postul de consilier client, am simțit că este momentul să fac o schimbare.  Incurajată de colegi, am participat la Assessement Center pentrul postul Controlor de Calitate, despre care fusesem informați cu toții. După mai multe etape de selecție, deși am avut emoții, am obținut funcția pe care mi-am dorit-o. Nu am crezut că voi putea să avansez atât de curând!”

„Echipa Webhelp Galați va crește cu 40% anul acesta. Peste 100 posturi de Consilieri Clienți sunt disponibile până la sfârșitul anului. Ne dorim candidați dinamici, ambițioși, cu dorința de a reuși, entuziaști, cu ușurință ȋn comunicare și preocupați de dezvoltarea lor profesională. Nu este necesară o experiență profesională anterioară și nici studii sau cunoștințe specifice ȋn vreun domeniu. Apreciem ȋnsă interesul, seriozitatea și dorința de a ȋncepe o carieră ȋn domeniul Outsourcing”, precizează Olesea DUMAN, directorul Webhelp Galați.

*****

17917827_1468581449861136_8516454533340649989_oLa Webhelp vârsta nu contează. „După experiențe profesionale diverse – inginer, secretar s.a.- ȋn prag de pensionare, deși am depășit demult 50 de ani, mi-am schimbat jobul și m-am angajat la Webhelp. Am constatat cu surprindere că nu sunt privită cu suspiciune de către noii colegi, că nu vârsta contează, ci cunoștințele mele de franceză, pe care ce-i drept se așezase praful, nemaiexersând-o din liceu.  Mă redescopăr și trăiesc atâta bucurie și ȋmplinire când cei de vârsta mea se pregătesc să « apună » !”, spune Deliea Gabriela Petrescu, consilier clienți Telecom.

„Credeam că nu mai știu franceză, m-am angajat la Webhelp pe funcția de consilier clienți, ȋn limba engleză. Managementul de la Galați mi-a oferit șansa să urmez un curs intensiv de limba franceză gratuit. Am acceptat provocarea și după doar 5 săptămâni de timp investit și dedicare, am promovat testul final și am obținut o ofertă mai bună pentru un post pe franceză” spune ȋncântat Valentin Purghel, consilier clienti travel.

IMG_5840Toți cei care doresc să descopere echipa și oportunitățile oferite de Webhelp Galați, sunt invitați să participe la seria de evenimente „Vino să ne cunoaștem!, pe care compania o organizează ȋn perioada următoare, la sediul sau din Bulevardul George Coșbuc numărul 116-118.

Uliana PȊRLEA, responsabil resurse umane al centrului Webhelp Galați detaliază: „Vino să ne cunoaștem! este o ușă deschisă pentru toți aceia care ȋși doresc să fie colegii noștri.  Vino să ne cunoaștem pe:

  • 22 iunie 2017, ȋncepând cu ora 10°° – pentru cunoscătorii de limba franceză;
  • 28 iunie 2017, ȋncepând cu ora 10°°  – pentru cei interesați de activitățile desfășurate ȋn limba română;
  • 14 iulie 2017, ȋncepând cu ora 10°° – pentru familia și prietenii colegilor noștri, alături de care vom sărbători Ziua Națională a Franței”.

Ȋnscrierile pentru participarea la aceste evenimente se fac la adresa de email: upirlea@ro.webhelp.com

Pentru mai multe detalii puteți accesa http://job.webhelp.ro/ pentru a afla care sunt posturile vacante din cadrul Webhelp Galați. Vino și tu să ne cunoaștem!

(P)

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*