De la bordel la spaţii verzi

De la bordel la spaţii verziCristina Vrabie (27 ani), tânăra care i-a promis dragoste veşnica unui belgian pentru suma de 250.000 de euro, a primit o pedeapsă de trei ani cu suspendare, după ce a fost dată în judecată de iubitul îndrăgostit şi înşelat.

La cei 50 de ani ai lui Marc Florent, belgianul care a depus plângere împotriva româncei pe care o cunoscuse la bordel, nu şi-a dat seama decât după ce a transferat în contul “iubitei” şi ale altor cunoştinţe suma de 250.000 de euro că este de fapt victima unei tinere prostituate.

Deşi îi cunoştea situaţia de la început, Marc Florent s-a îndrăgostit de Cristina şi a început să îi trimită în mod constant bani, după ce pe aceasta o lovise spiritul antreprenorial, spunându-i belgianului că investeşte în România pentru a le fi lor bine. Belgianul şi-a vândut casa şi în mai puţin de un an de zile (mai 2013- iunie 2014) i-a dat Cristinei Vrabie aproximativ 250.000 de euro.

Cei doi s-au cunoscut într-un bordel din Antwerp (Belgia), unde românca se prostitua. Indrăgostiţi şi puşi pe afaceri, cei doi au fost de fapt părtaşii unei escrocherii, puse la punct de femeie şi încă două persoane.

Magistraţii de la Tribunalul Galaţi s-au pronunţat săptămâna trecută în dosarul Cristinei Vrabie, gălăţeanca primind trei ani de închisoare cu suspendare. Condiţiile suspendării sunt acelea că tânăra nu are voie să părăsească ţara şi e obligată să efectueze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile în cadrul Primăriei Galaţi, mai exact la întreţinerea spaţiilor verzi din oraş.

Deocamdată nu este foarte clar cum vor fi recuperaţi banii. Procurorii au reuşit să pună sub sechestru doar un automobil de lux (evaluat la 40.000 de euro). Pentru restul de 210.000 de euro, rămâne ca belgianul să mai muncească şi să-i strângă la loc.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*