Dacă vrei să dăruieşti o zi de tabără unui copil, alătură-te campaniei Fundaţiei „Inimă de Copil”

Dacă vrei să dăruieşti o zi de tabără unui copil, alătură-te campaniei Fundaţiei „Inimă de Copil”Fundația Inimă de Copil a lansat campania „Dăruiește o zi de tabără unui copil!”. Taberele sunt destinate copiilor provenind din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilitati, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”. În urma acestei campanii sperăm ca 100 de copii, din familii sărace să meargă într-o tabără de vară.

De 18 ani, în fiecare vară, începând cu 1 iulie, timp de 2 luni, Fundația „Inimă de Copil” desfășoară proiectul taberelor de vară, un prilej de a dărui acestor copii amintiri pentru o viață, participarea la diferite activități sociale care le stimulează independența, încrederea de sine, activități care să-i incurajeze să exploreze, ca să cunoască lucruri noi, să aibă curajul să învețe din greșeli dar, și activități de relaxare, cunoaștere și auto-cunoastere și exemplul concret că se poate trăi frumos!

„Mi-ar plăcea tare mult în tabără, m-aș bucura de toate lucrurile pe care le-am face pentru că nu am mai fost niciodată la munte.”Adina, 10 ani

20160714_175640 - Copy„Am început cu 7 și am ajuns la 100 de copii anual!”

„Taberele Inimă de Copil sunt organizate între 1 iulie și 15 august, în șase serii și sunt gratuite pentru copii. Ne dorim ca și în acest an să se bucure de aceste oportunități 100 de copii.

Proiectul nu s-ar putea derula fără sprijinul dezinteresat al unor companii și binefăcători care, la rândul lor, înțeleg și se implică activ, sufletește și financiar în acest proiect. Costul unei zile de tabără pentru un copil este de 60 lei, 420 de lei pe săptămână, iar campania se va încheia la 1 august 2017”, trasmite Alina Dumitriu, specialist comunicare din cadrul Fundaţiei „Inimă de Copil”.

„Eu nu am mai fost în tabără. Îmi doresc sa fie la fel de distractiv cum povestesc ceilalți copii.” Mihai, 8 ani
„Mai e puțin și vine vacanța … ar fi pentru prima dată când aș merge la munte. Și aș vrea să mă plimb prin pădure, să culeg flori, să văd o cascadă și să mă tăvălesc pe iarbă. O să mă bucur de lucrurile noi pe care o să le văd. ” Andreea, 12 ani

Dacă vrei să sprijini un copil să meargă în tabără, poţi dona direct prin sistemul PayPal. Este simplu si accesibil oricarei persoane din țara sau străinatate care deține un card Visa sau Master. Accesând butonul Donate din colțul din dreapta al paginii http://www.inimadecopil.ro/  cu precizare mesaj – TABĂRĂ sau prin transfer bancar în contul Fundației Inimă de Copil – Cod IBAN RO98RNCB0141032886400001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Galați.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*